De Sims 3 Bovennatuurlijk én De Sims 3 Jaargetijden: video chat replay

Op vrijdag 3 augustus 2012 is weer een videochat geweest over De Sims 3 Bovennatuurlijk én De Sims 3 Jaargetijden en de replay ervan staat nu online.

De Sims 3 Bovennatuurlijk is als eerste aan de beurt (op 10:00) en daarna zien we De Sims 3 Jaargetijden (op 50:00).

15 reacties

 1. Elk seizoen veranderd het park en per seizoen zijn er andere dingen te doen en te koop. Dat geldt voor alle buurten als je een nieuwe buurt aanmaakt. Oude buurten, waar je nu meer speelt, zul je zelf moeten aanpassen.

  1. GwDat is echt fijn !

   Dus bijv. Als ik de sims 3 jaargrtijden heb gekocht en ik maak een nieuwe game aan in Bridgeport gaat de allemaal vol automatisch, dus als het lente is komt er.ergens in Bridgeport het lentefestivel etc.

   Klopt dat?

 2. Ik vind het ook niet zo erg, hoor.

  Maar wat ik wel een beetje vreemd vind, is dat Sims 3 bovennatuurlijk nog niet eens uit is, maar ze kondigen nu alweer een nieuwe aan….

 3. En dat het maar 2 maanden scheelt tussen de tijd dat ze klaar uit zijn, maar ik denk dat ze weten dat seizoenen heel gewild is en dus voor de feestdagen en dat ze supernatural eerder gewoon nog niet af hadden :$

 4. Ik weet het niet zeker, maar ik denk dat die blueprints hierbij wel handig kunnen zijn, als je dus voor alle seizoenen de blueprints hebt, moet je enkel die plaatsen?

  1. Ja ik ook, ik had me eerst voorgenomen om supernatural te kopen maar dat ga ik niet meer doen… Dan verpest ik echt me geld, want supernatural lijkt me leuk voor een uurtje en niet langer….

   1. ik koop hem wel wil wel mn verzameling compleet houden en er zitten wel een paar leuke spulletjes bij zoals de schommelstoel de minitrein set en geheime deur

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *