Persbericht EA: Maartse buien, aprilse grillen in De Sims 3 Jaargetijden

Nieuwe screenshots en details over het De Sims 3 Jaargetijden Uitbreidingspakket

Schiphol-Rijk, 07 Augustus 2012 De lente is losgebarsten in Sunset Valley en volgens de weerberichten gaat het een regenachtig jaar worden. Je Sims kunnen er maar beter voor zorgen dat ze hun paraplu, een paar mooie regenlaarzen en regenjas in de aanslag hebben, want het weer kan de komende maanden alle kanten op gaan. De Sims zullen in de stad allerlei nieuwe dingen tegenkomen, zoals plassen regenwater en onweersbuien. Onder deze omstandigheden moeten ze op hun hoede zijn wanneer ze naar buiten gaan, want de bliksem kan altijd en overal zomaar inslaan. Maar een zware storm kan ook heel mooi zijn en een bron blijken van nieuw leven, want planten en bloemen kunnen door al dat water weer groeien en bloeien.

Sims die pech hebben kunnen door deze bloemen last van hooikoorts krijgen, wat hevige niesbuien en een rothumeur tot gevolg kan hebben. Je Sims kunnen actie ondernemen om deze martelgang te voorkomen door een allergievacccinatie te halen, zo lang ze tenminste niet bang zijn voor naalden! Ondanks dat hooikoorts geen pretje is, kijken de meeste Sims uit naar het begin van de lente, omdat de wereld dan weer groen wordt en de temperatuur begint te stijgen.

De lente luidt een nieuw begin in en bloemen zijn niet de enige dingen die tot bloei komen. Deze tijd van het jaar is ideaal voor kalverliefde, omdat de wereld juist dan tot leven komt en de mogelijkheden eindeloos zijn. Sims die het lentefestival bezoeken kunnen een nieuwe liefde zien te veroveren bij het kushokje, de dansvloer onveilig maken met vrienden of hun geluk beproeven door online te gaan daten. Sims die meer van de oude stempel zijn kunnen hun gevoelens op papier proberen te zetten in een romantische liefdesbrief.

Maar ook wie geen zin heeft om op de versiertoer te gaan of in het kushokje te duiken komt op het lentefestival aan zijn of haar trekken, want er valt nog veel meer leuks te beleven. Sims kunnen hun gezichten laten schminken. Er zijn allerlei verschillende ontwerpen, zoals konijnen of hartjes. Zoetekauwen kunnen een bezoekje brengen aan de snoepkraam om hier van seizoensgerechten te proeven, zoals sprinkhaantaart, fruitsap en schattige konijnenijsjes. Er wordt zelfs een paaseierenzoektocht georganiseerd voor de kleintjes (en Sims die nog jong van geest zijn)!

Sims kunnen ook nieuwe activiteiten ondernemen. Zo kunnen ze rolschaatsen op de rolschaatsbaan, een zwembadfeest organiseren of belaagd worden tijdens een waterballonnengevecht.

7 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *