SimCity: inschrijven voor de Beta versie

SimCity

Uit het persbericht dat we met online hebben gezet blijkt dat er een Beta versie van Simcity komt waarvoor je je nu al kunt aanmelden.

Enthousiaste burgemeesters die staan te popelen om de wereld van morgen te veranderen, kunnen zich op www.SimCity.com/beta aanmelden voor de bètaversie van SimCity. Deelnemers van deze bètaversie krijgen de kans om SimCity voor PC te spelen voor hij in februari 2013 in de winkels ligt. De uitverkorenen mogen hun meningen en feedback geven om te helpen het spel nog beter te maken.

| Pak die kans om als eerste SimCity te spelen |

Op dit moment is het erg druk op de Simcity site, het verwerken van je Beta aanvraag kan lastig zijn. Als het niet lukt probeer het dan vanavond laat weer of anders morgen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als SimCity Getagged

27 reacties

 1. Tweede link werkt weer, de vraag is of inschrijving ook oged binnen komt want het is natuurlijk erg druk op de site nu.

  Maar helaas: verwerken van je Origin inlog gegevens werkt niet meer.

   1. In een dxdiag staan allemaal gegevens over je computer, welke videokaart je hebt en zo. Ik denk dat ze dit willen weten om te kijken of je computer die bèta wel aan kan ;D.
    Als je je dxdiag wilt weten, ga dan naar Uitvoeren, tik in dxdiag en druk op Enter. Daarna wacht je tot dat balkje volgelopen is en druk je op Alle gegevens opslaan. Het bestand wat je vervolgens krijgt, is je dxdiag.

    1. Oke bedankt! Maar dat bestand wordt als een tekst document opgeslagen? Toch? Als dat zo is dan is het bij mij goed gelukt 😛

 2. Nou, ik weet niet of ik de enige ben, als ik eenmaal klik op “Versturen” dan krijg ik later een pagina met “Error!” en dan is er iets fout gegaan..

  1. Op dit moment is het erg druk op de Simcity site, het verwerken van je Beta aanvraag kan lastig zijn. Als het niet lukt probeer het dan vanavond laat weer of anders morgen.

   dit staat in de nieuwspost: veel mensen hebben problemen 🙂

    1. waarop ze gaan loten weet ik niet maar als je PC niet voldoet aan de eisen is het zonde om je een beta te geven toch als je die toch niet kunt draaien?

 3. krijgt iedereen nou een kans of alleen uitgekozen mensen, hoop dat de beslote beta online wordt gezet voor iedereen (microsoft zet toch ook een beta van hun besturingssysteem on wat is dan het pobleem?).

  1. Als het niet lukt om de DxDiag.txt te uploaden moet je hem een unieke naam geven bij het opslaan van de file. Bijvoorbeeld;
   simcity_DxDiag.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *