Sunlit Tides voor De Sims 3: live chat verslag

Afgelopen woensdag is een een live chat geweest over Sunlit Tides en gisteren was deze nieuwe wereld al te koop op De Sims 3 Store.

Zoals altijd met live chats maken we een verslag en zo ook nu ondanks dat de wereld al te koop is. veel Simmers twijfelen nog of ze Sunlit Tides zullen kopen, en wie weet helpt ons chat verslag wel.

Zodra we Sunlit Tides van EA Benelux hebben gekregen zullen we ook een review maken.

In De Sims 2 was de familie Plezant er al, maar nu is deze familie weer terug! Maar dan zonder kinderen en een stuk terug in de tijd! De familie plezant die net getrouwd zijn, zijn er op huwelijksreis. In het huis van de familie Plezant is er een sauna te vinden, de sauna is een nieuw object die je krijgt wanneer je de wereld koopt. Je Sims kunnen genieten de stoom, maar als ze het te heet krijgen kunnen ze ook nog ‘Oja’ doen. Wanneer je Sims ‘Oja’ gaan doen in de sauna verschijnt er een stoomwolk en vervolgens gaan je Sims hun gang. Ook heb je in de sauna een nieuwe optie voor proberen voor een kind, zo kun je nu namelijk kiezen of je een jongetje of een meisje wilt krijgen.

Deze optie vind ik erg handig! Zo hoef je niet meer met watermeloenen en alle andere trucjes te werken om een jongetje of meisje te krijgen! De Sauna is net zoals de kleding en het haar aan te passen in creëer in stijl, zo kan je je sauna een eigen kleur geven zodat het bij jouw inrichting past. Wat wel apart is aan de sauna is dat het ligbad er aan vast zit, je sims moeten dan in ieder geval genoeg plek hebben om dit object kwijt te kunnen.

| Sims Nieuws forum: Sunlit Tides: live chat verslag |