44 reacties

      1. Die is ook wel bizar hoog :O maar het had wel korter gekund inderdaad. Ik heb het na de helft van de video maar weggeklikt. Ik had niet het idee dat ze veel zinnigs te zeggen had.

        1. Inderdaad. Die is ook bizar hoog, je moet het er maar voor over hebben. Ze zat iets van 5 minuten in Create-A-Sim alleen om de 4-8 inbegrepen kledingstukken te laten zien -_-. Ik wou de kavels graag zien maar toen dat begon heb ik hem ook maar weggeklikt. Ik wacht wel op LGR.

  1. De manier van praten vind ik ook een beetje irritant. Bijna elke zin eindigt in een lage toon x-) Ze begint hoog en eindig laag.. Maarja, fijn dat er al een review is 🙂

  2. Word er altijd beetje geïrriteerd van dat de Amerikanen lopen te piepen over 30 dollar voor een uitbreiding. Omgerekend in Nederland zou dat 23,90 euro moeten zijn. En wat kost een uitbreiding bij ons? De gemiddelde winkel vraagt al 35 euro :S

      1. Jup en dan gaat hier dadelijk nog de BTW met 2 procent omhoog, dus dan wordt ons spel nog duurder! Maar aan de andere kant, de economie in amerika is nog meer verpest dan hier..

        1. ^ Vreemd, ik dacht juist dat het Amerika beter ging dan europa door enkele hervormingen van obama op de huizenmarkt. Het kan maar een beter gaan dacht ik 😛
          Ach ja, het is een beetje offtopic.
          Maar een tip, bij de dixons haal je goedkoper uitbreidingen dan bestellen op bol.com, dat moet je niet doen! 35 euro is teveel, er zijn zoveel plaatsen waar je het voor minder krijgt.

    1. In Amerika vragen ze toch $ 40 voor een uitbreiding? Is alsnog goedkoper dan hier, maar ik dacht dat de meeste Amerikanen altijd van $ 40 spraken. En $ 40 is omgerekend € 32.

  3. Heb is een beetje respect voor da meiske !
    Ze maakt een revieuw en jullie kunnen het allemaal lekker gratis gaan kijken!
    De meeste van jullie kunnen het niet eens half zo goed, en dan toch lekker zeuren ;p
    Sorry als dat arrogant overkwam, maar ik moet het gewoon ffkes kwijt.

    1. ‘Da meiske’ is veel te langdradig. Ze lult 5 minuten over 8 kledingstukken in CAS en 4 minuten over een prijs van $ 25. Ik maak geen reviews, maar ik kan prima reviews maken als dat nodig, al moet dat in het Engels.

      1. Nou ja zeg, profiteur dat je bent.
        Want wat ik uit de tekst opmaak is dat jij dus geen revieuws maakt.
        En ik kan je vertellen dat het echt zoveel moeilijker is dan je denkt hoor!

        1. Deze discussie hebben we al gehad, laten we ermee stoppen. Misschien kunnen de moderators hier even huishouden en wat reacties verwijderen.

        2. Ja, maar de moderators zullen het met me eens zijn dat reviews echt heel moeilijk zijn om te maken 😉

  4. Srry hoor maar ik ben het er wel mee eens beetje respect zij doet gaar best en ha ik weet ze is een beetje langdradig maar daar heeft ze ook haar redenen voor!!!!!!!
    Ik kihk altijd graag naar haar revieuws ondat ze alles geel stapsgewijs langsgaat en haaar mening durft te geven

    PSde prijs is wel een veetje duur….Mn oom koopt altijd alles en geeft alles wat in zijn downloads mapje staat van het spel in een usb aan mij …..dus ik hoef niks te kopen

    1. Als ik jullie was zou ik gewoon beiden stoppen.
      Deze site is geen nationale spellingswedstrijd, en Guppie en Hond, als jullie zo bijdehand doen, moeten jullie het wel goed doen. In beiden van jullie berichten zitten fouten. GG vraagt toch niet om een verbetering van zijn/haar bericht? Als je iedereen gaat verbeteren ben je nog lang niet klaar. Dus vergeet het gewoon.

      1. Goed gezegd shevens!
        Iedereen maakt wel eens een foutje. En sommigen mensen kunnen er niets aan doen.
        Want sommigen mensen hebben waarschijnlijk dyslexie.

  5. Daarbij, we zeuren eigenlijk ook een beetje te veel over TheQuxxn, wat wil je liever. Té weinig informatie of té veel. Te veel vind ik beter dan te weinig, en ik volg TheQuxxn al een hele lange tijd. Ik ben nu wel aan haar gewend :)!

  6. De meeste typfouten van GG zijn volgens mij gewoon veroorzaakt door te snel typen. Vandaar ook de opmerking van hond113. Hij bedoelde het vast niet zo slecht 😉

    OT: Ik zit nog steeds te twijfelen of ik deze wereld zal kopen. Het ziet er heel mooi uit enzo, maar ik ben gewoon bang dat ik ‘m zo snel zat wordt. En aangezien het toch aardig duur is… ;s De review heb ik maar voor een paar minuten gekeken omdat het me iets te langdradig werd.

  7. Ik wil hem in ieder geval wel heel graag! 🙂
    De normale versie is niet zo duur hoor (vind ik).
    Maar als je tijdens een review afslaat kun je hem beter niet kopen denk ik 😉

    1. Dat ik de review niet helemaal heb bekeken kwam eigenlijk meer door haar stem. Sorry, maar ik vond het een beetje irritant om naar te luisteren. Ik heb iig al genoeg beelden van de wereld gezien met de live chat 🙂

    1. Ja, maar nu moete kik wel ffkes mijne gedacht kwijt ea.
      Iedereen zit zich ier vies te make op da meiske, ochere da kind 🙁
      En reviews zijn nie gemakelijk ea, da kunt gij wete 😉

      1. Ik weet dat reviews niet makkelijk zijn, maar er is een verschil tussen goed reviewen en langdradig reviewen. Dit is langdradig reviewen, maar iedereen doet het weer op zijn eigen manier! Maar goed; Ontopic

  8. Ik heb vanmiddag de normale versie gekocht. Ik vond de buurt er leuk uit zien, en vond 2400 simpoints nog een soort van betaalbaar.. Moet zeggen dat ik nog niet teleurgesteld ben: hij is echt heel mooi en de huizen vind ik ook leuk. Ik heb alleen nog niet echt gespeeld met m’n sims zelf, ik moet alle openbare plekken enzo nog ontdekken.

  9. Ik vond het wel een nuttige review. Ok, ze dramt wat door over de prijs maar nu weet ik wel dat je voor 20 dollar (15 euro), er maar 1 extra huisje bijkrijgt. Alle andere extra’s zitten in dat huisje dus je mist eigenlijk niks met de normale versie.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *