De Sims 3 Store: basketbal premium spullen

SimGuruTaterTot heeft op het Amerikaanse De Sims 3 forum deze screens online gezet van de premium spullen die binnenkort op De Sims 3 Store te koop zullen zijn. Zo te zien komt het basketbal veld terug in De Sims 3 en krijgen we ook een baskerbal arcade machine.

Wanneer de premium spullen te koop zullen zijn is niet bekend.

21 reacties

  1. Ik heb vanochtend niet echt goed gekeken of er nog meer nieuwe spullen bijzitten. Soms weet ik ook niet zo goed wat er allemaal al aan Store spullen is.

    Maar het zou goed kunnen dat er dus meer inzit dat alleen het basketbal veld en de arcade. 🙂

  2. EA mag als het aan mij ligt in de store alleen varianten van bestaande voorwerpen in de store introduceren. Nieuwe functies horen alleen in ep’s

  3. Dit moet ik hebben! 😛
    Gelukkig ben ik zo slim geweest om de 1300 simpoints die ik overhield na sunlit tides te bewaren! En er komen vast nog meer sporten, of dingen die met jaargetijden/bovennatuurlijk te maken hebben!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *