De Sims 3 Bovennatuurlijk preview (Gamescom 2012)

Een aantal dagen voor de officiële release hebben we een tweede preview voor jullie van De Sims 3 Bovennatuurlijk.

Fransor was op 17 augustus naar de Gamescom 2012 in Keulen – Duitsland geweest en heeft daar De Sims 3 Bovennatuurlijk kunnen spelen en is ook bij een behind closed doors presentatie geweest door de producers.

In onze De Sims 3 Bovennatuurlijk hands-on kon je al veel zien over de nieuwe items en kapsels, daarom besloot ik me vooral te richten op de magische items en op verschillende interacties van Bovennatuurlijke Sims. Veel leesplezier!

| SN Preview: De Sims 3 Bovennatuurlijk preview (Gamescom 2012) |

6 reacties

 1. Best wel jammer dat dit zo laat vrijgegeven is. Toen ik eerst las vond ik het eerst vreemd dat ik alles al wist wat er in het verslag stond.

  Nu later heb ik ontdekt dat wat hier exclusief beschreven stond live op de site van EA een paar weken terug stond. :s

  1. We doen ons best maar we hebben ook een gewoon leven buiten Sims Nieuws om als werk / school, sociaal leven etc etc 🙂

   Bovendien hebben we veel bezoekers die niet altijd alles lezen 🙂

 2. Ik vond het zelf ook erg vreemd om te merken dat de demo die wij in Keulen te zien kregen precies hetzelfde was als degene die een paar dagen ervoor online was gezet. Dus als je dat al hebt gezien lees je inderdaad dubbele informatie, maar dit is niet is dat in mijn hand ligt. 😉
  Overigens hoop ik dat ik anderen wel blij kan maken met de informatie. 🙂

 3. Ik lees echt heel veel op deze site maar mis toch ook nog wel eens wat en hier heb ik toch weer dingen gelezen die ik niet wist of vergeten was.
  Dus mij maak je er wel blij mee.

 4. Ik vind het wel een leuke preview, maar ik wist bijna alles al. Best wel jammer….
  De bezemsteel vond ik eerst zo stoer, omdat ik dacht dat hij een beetje als een paard zou werken. En dat je zo dus overal heen kunt vliegen, alleen op de weg is wel heel standaard…

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *