Verschillende exclusieve edities van SimCity in Engeland, Duitsland en Frankrijk!

Verschillende SimCity edities

Verschillende SimCity edities

De Engelse, Duitsers en Fransen die van plan zijn het nieuwe SimCity te kopen, hebben geluk. In Engeland, Duitsland en Frankrijk zijn er exclusieve edities van de Collectors Edition van het spel. Per land krijg je een unieke stad (gekoppeld aan het betreffende land, zo krijg je in Engeland Londen voor in je spel) en een aantal goodies, waaronder een 3D boek over SimCity.

De Engelse versie is te bestellen op Game, die levert naar Nederland tegen een kleine prijs voor de verzendkosten. De Franse versie is ook op Game, maar of die leveren in het buitenland ben ik niet helemaal zeker van. De Duitse versie is helaas op Amazon. Of een dergelijke actie van SimCity ook in Nederland komt, is niet zeker. We hopen er natuurlijk wel op!

Bron: SimCookie en SimPrograms

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

3 reacties

  1. Dat ziet er wel goed uit. Zou er niet ook een Nederlandse Amazon komen? Misschien dat we dan in de toekomst iets makkelijker toegang hebben tot dit soort goodies en speciale edities.

  2. Waarom helaas op Amazon? Ik bestel af en toe iets op de Duitse Amazon, en die leveren gewoon naar Nederland. En volgens mij boven de 20 euro ook nog zonder bezorgkosten.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *