12 reacties

 1. Toch vond ik het wel handig:-) ik ben net als hij miet echt zo van de magie. Ik vond in de Sims 1 dat het te o”verheersend” was, ook als ik normale Sims wilde. Maar ik denk dat ik hem toch wel ga kopen omdat je de supernaturals ook uit kunt zetten in je buurt en vanwege de bouwspullen:-)

 2. Ik was al enthousiast maar ben dat nu nog meer geworden.
  Als een bouwer de spullen leuk vind dan zal ik dat ook wel leuk vinden en nieuwe bouwspullen zat ik eigenlijk toch wel op te wachten.

  1. Ik zou zelfs durven zeggen dat het niet eens ‘goede reviews zijn’… Hij gaat er nooit echt diep op in en zijn mening lijkt ook niet helemaal neutraal te zijn. Daarbij is hij gewoon ongelooflijk irritant en arrogant.

   Of het op de homepage staat maakt me niets uit, ik kijk ze dan gewoon niet 😉

   1. Hoe bedoel je zijn mening lijkt niet helemaal neutraal te zijn? Bedoel je dat hij te duidelijk laat merken of hij iets stom of leuk vind (daar is toch immers een review voor?) of bedoel je dat hij bijvoorbeeld door EA beveinvloed wordt om een positieve review te geven?

  2. Curtis zet meer video’s online, echt veel meer, dan die we melden. Maar zoals deze zijn ze soms de moeite van het melden waard 🙂

 3. Hij moet echt stoppen met zo snel praten…het is net of hij naar de wc toe moet en dit even afmaakt of een over enthousiast kind. Al is dit wel een goeie manier om je Engels te leren rofl.

  1. Ik heb totaal geen last met de snelheid waarmee hij praat.Ik hou van het enthousiasme waarmee hij al zijn video’s presenteert.Ik zou zelf niet elke keer met zo’n enthousiasme voor de camera kunnen staan.Zijn kat is ook heel schattig 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *