De Sims 3 Decades: 8e accessoires pakket?

Simprograms meld dat De Sims 3 Decades opgedoken is op Dixons. Waarschijnlijk wordt dit het 8e accessoires pakket voor De Sims 3.

| Dixons: Electronic Arts THE SIMS 3 SP8 DECADES |

[UPDATE] Inmiddels is De Sims 3 Decades ook op Bol.com te vinden.

| Bol.com: The Sims 3 Sp8 Decades |

De Sims 3 Decades hebben we eerder in een poll kunnen vinden over accessoires pakketten. Zie ook deze post van SimGuruJenn van maart 2012 op onze homepage.

OPTION 5: The Sims 3 Decades Stuff
From Hipsters to Hippies, you’ll be groovy with the retro fashions and furniture from the 70’s, 80’s and 90’s. Shagrugs, big hair and plaid shirts are fer sure to inspire your Sims to relive yesterday. Like, totally. Grab your boom box, watch your favorite show on a console TV, or cook dinner with an avocado-colored stove. The Sims 3 Decades Stuff is Da Bomb!

Zoals jullie misschien wel weten hebben we al eerder bericht over De Sims 3 Decades maar dat bericht is offline gehaald van onze homepage. Maar ons bericht is nog wel terug te vinden op andere internationale fansites of via Google.

46 reacties

 1. Mij lijkt het wel leuk, maar waar ik me aan erger is dat jaargetijden er nog niet op staat, terwijl die al een tijdje aangekondigd is. Mij lijkt het leuk als ze er een keer muziek in een SP doen. 70’s muziek bijv..

  1. maar daar krijg je al best veel spullen voor met levensweg en in bovennatuurlijk zitten ook nieuwe kinderspullen, dus ik denk niet dat ze dat gaan doen. maar het zou mij ook leuk lijken.

  1. Er is al een circusset op de store.
   Wacht even, dat zou best een soort hint kunnen zijn!
   Net zoals die magie-items op de store, die waren er al ruim voordat BN werd aangekondigd (en zijn te combineren met BN)!

 2. Hij gaat toch niet weer 30 euro kosten he! :S, die van Katy Perry liet ik zeker liggen in de winkel. Maar deze moet geen 30 euro gaan kosten 🙁

 3. Ik hou van retro!!! Maar voor 30 euro mag dat stuffpack wel echt bomvol zitten! Ben erg benieuwd naar meer info en screens 😀

 4. accessoires pakketten zijn toch altijd 30 euro? en inderdaad: eerst screens en meer info want das veel geld!

  EDIT: o nee ze zijn altijd 20 euro 😛

 5. Maar accesoires pakketen zijn gewoon te mager..
  De meeste accesoires pakketen bevatten rond de 28 meubels.
  Sweet treats had er 54 zo ongeveer.
  Bovennatuurlijk (mediamarkt 25 euro) bevat 230 meubels…En dat is nog eens zonder alle gameplay.

 6. Deze week krijgen we wel een bevestiging van EA, let maar op. Eerst nog Eerst nog Amazon die hem plaatst, en dan misschien een Russchische trailer, zo ging het de laatste keer met Bovennatuurlijk ook 😉

 7. Leuk!, maar lijkt me leuker als uitbreiding pakket, met Hippie stad,kleding,haar enz. maar wel raar dat er nog geen jaargetijden opstaat bij Dixons, en al wel een onaangekondige.

 8. Ik vraag me af of er ook nog een nieuw uitbreidingspakket uitkomt na jaargetijden. Ik dacht dat EA, door bovennatuurlijk en jaargetijden zo snel achter elkaar uit te brengen, een eind wilde breien aan de sims 3. En daarna met de sims 4 te komen ergens in 2013. En nu komt er in 2013 ineens nog eem accessoirespakket uit. Misschien komen er dus voor de sims 3, als eerste sims spel, wel meer dan 8 uitbreidingen uit.

 9. Misschien komt dat seasidestuff nog in de store,zou me niks verbazen.
  Dit pakket lijkt mij echt heel erg leuk,gewoon weer “normale” dingetjes na de toch wel wat aparte dingetjes van BN.(en nee ik heb helemaal geen hekel aan BN)

 10. Leuk, retro. Uit jaren tachtig negentig, jeugdsentiment voor mij. Ik ben in de jaren taschtig en negintig geboren en opgergoeid, dus ik vind het wel een leuke SP( stuff pack) eigenlijk.

 11. Lijkt mij een geinige stuff pack om te hebben. Maar voor 30 euro ga ik ‘m niet kopen. Dan wacht ik wel op een aanbieding. Ik heb geen haast met stuff packs 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *