Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Bovennatuurlijk

De Sims 3 Bovennatuurlijk review op Gamespot

The Good

 • Allows for playing as werewolves, vampires, ghosts, witches, and others
 • New town oozes with spooky personality
 • Extensive new cosmetic options and traits add variety
 • Alchemy and fortune-teller careers are fun.

The Bad

 • Bugged lunar cycle disrupts gameplay
 • Zombies are more of an annoyance than a worthwhile feature.

| Gamespot: The Sims 3 Supernatural Review |

8 gedachtes over “De Sims 3 Bovennatuurlijk review op Gamespot”

 1. Daantje1992

  Inderdaad, ze zouden echt iets aan die zombies moeten doen… Als je normaal (Zonder bovennatuurlijke) wil spelen kun je netjes alles uitzetten, behalve de zombies, die je aanvallen en je planten opeten… En ik wil niet noodgedwongen binnen tuinieren, want als je de sproeier aanzet wordt het zo’n zooitje… En ik weet geen manier om die zombies weg te houden… Iemand suggesties??? HELP Please:D

 2. Ingrid

  Zombies kun je ook met een helend elixer weer naar Sim veranderen. Ook heb je als gevorderde heks een spreuk die je kunt gebruiken (weet even niet meer welke). Verder kun je de ‘resetSim’ mogelijkheid gebruiken om ze te verwijderen als je dat echt zou willen. En inderdaad een hek om je plantjes en het hek op slot doen heeft tot nu toe prima gewerkt voor mij! Uit deze review blijkt dat ze te snel conclusies hebben getrokken die niet kloppen. Dat is jammer want zo worden mensen niet goed geïnformeerd.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>