De Sims 3 Bovennatuurlijk review op Gamespot

Weersteen

The Good

  • Allows for playing as werewolves, vampires, ghosts, witches, and others
  • New town oozes with spooky personality
  • Extensive new cosmetic options and traits add variety
  • Alchemy and fortune-teller careers are fun.

The Bad

  • Bugged lunar cycle disrupts gameplay
  • Zombies are more of an annoyance than a worthwhile feature.

| Gamespot: The Sims 3 Supernatural Review |

8 reacties

  1. Inderdaad, ze zouden echt iets aan die zombies moeten doen… Als je normaal (Zonder bovennatuurlijke) wil spelen kun je netjes alles uitzetten, behalve de zombies, die je aanvallen en je planten opeten… En ik wil niet noodgedwongen binnen tuinieren, want als je de sproeier aanzet wordt het zo’n zooitje… En ik weet geen manier om die zombies weg te houden… Iemand suggesties??? HELP Please:D

    1. Bij Mod The Sims staat een mod waarbij je ze kunt uitschakelen, en met een cheat weer kunt inschakelen. Moet je even zoeken bij modthesims.info

  2. Zombies kun je ook met een helend elixer weer naar Sim veranderen. Ook heb je als gevorderde heks een spreuk die je kunt gebruiken (weet even niet meer welke). Verder kun je de ‘resetSim’ mogelijkheid gebruiken om ze te verwijderen als je dat echt zou willen. En inderdaad een hek om je plantjes en het hek op slot doen heeft tot nu toe prima gewerkt voor mij! Uit deze review blijkt dat ze te snel conclusies hebben getrokken die niet kloppen. Dat is jammer want zo worden mensen niet goed geïnformeerd.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *