Meer over De Sims 3 Jaargetijden op 19 September

SimGuruGraham heeft de afgelopen week enkele Europese landen bezocht en daar de Sims 3 Jaargetijden gepresenteerd. Hij is onder andere in Duitsland en Zweden geweest, welke landen hij nog meer heeft bezocht weet ik niet precies.

Er waren uiteraard een aantal fansites aanwezig en die mogen op woensdag 19 September hun verslagen online zetten. Tot dan moeten we het even doen met wat foto”s van het event zoals deze van de Duitse fansite Simway.

| Simway: Impressionen vom Die Sims 3 Jahreszeiten Event in Köln |

11 reacties

  1. Ben ook benieuwd naar het nieuwe nieuws. Ik denk dat hij dan ook naar Schiphol komt eerlijk gezegd, al zou ik Den Haag ook een stunt vinden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *