Fok! geeft De Sims 3 Bovennatuurlijk een 7

Eigenlijk is De Sims 3 Bovennatuurlijk de meest interessante uitbreiding van De Sims 3. Je kunt meteen geesten en vampieren in je huis hebben, je hebt genoeg te brouwen en te ontdekken als bovennatuurlijke toverkol, fee of ander wezen. Als de maancyclus gaat werken zoals het hoort en de zombies niet zo irritant zijn, of uitgezet kunnen worden, dan is dit een toffe uitbreiding. Voor elke Sims-fanaat is het een must-have, voor de mensen die het spel af en toe nog eens opstarten: kijk de zwarte kat nog even uit de boom, als er een patch uit is, is het veilig om onder die ladder door te lopen.

| Fok! Games: De Sims 3 Bovennatuurlijk |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *