Groot deel van gratis sets verwijderd van De Sims 3 Store

Dit is niet zo fijn, EA heeft een groot deel van alle gratis De Sims 3 Store-sets.. Waarom? Niemand heeft eigenlijk een flauw idee.. Hoewel De Sims 3 Jaargetijden al snel in de winkels ligt kan het natuurlijk daar mee te maken hebben, als je nadenkt over de gratis Kerst-set. Maar wat heeft een Toyota met deze uitbreiding te maken?

Zal EA de items opnieuw uitbrengen, en misschien dan zelfs wel tegen een ‘kleine’ prijs, hoewel SimPoints niet het goedkoopste betaalmiddel is. Er zijn nog wel wat gratis sets overgebleven, die je nog steeds kan downloaden via de onderstaande link. De sets die inmiddels zijn verwijderd kan je nog opnieuw downloaden via je aankoop-geschiedenis.

| De Sims 3 Store: Gratis Sets |

Bron: SimsVIP

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

15 reacties

 1. de “gratis set” Hibiscus trio / Oktoberfest kosten bij even doorklikken 500 simpoints ieder.
  “Alleen voor huisdieren” kost 350 points, De rest is nog wel gratis.

 2. EA is zo gierig…. net als ze het vertrouwen een beetje terug beginnen te winnen (dat denk ik dan tenminste) en dan doen ze dit weer >:@

 3. SimGuruSarah had een tijdje geleden al getwitterd dat ze ernaar zou kijken. Dus, het zal vast niet hun intentie geweest zijn.

 4. We weten helemaal de reden niet waarom die sets van de site af zijn gehaald.
  Misschien komen er wel nieuwe voor in de plaats?
  Ik vind het een beetje vroeg om hier meteen negatief over te zijn als we eigenlijk nog niks weten.

 5. EA zal er vast wel een reden voor hebben, ze krijgen sowieso al klachten binnen en ze draaien ook nog eens dubbel verlies door de ontevredenheid, als ze dit doen voor commerciële redenen dan graven ze letterlijk hun eigen graf.

 6. waarom zouden ze sets weghalen er is echt niet maar een limit die ze kunnen plaatsen aan gratis sets omdat anders de site vol word of zo en ik heb de afgelopen maanden zowieso al geen gratis nieuwe sets meer gezien en dan zouden ze dat nu wel doen? tuurlijk zal er vast wel een reden zijn maar als gratis sets weg gaan halen komt dat heel negatief over

  1. Je weet dat er wel vaker fouten zijn op de officiële Sims 3 site? Besides, zoals ik al eerder had gezegd zou een SimGuru ernaar kijken. Het zal dus vast niet met opzet zijn geweest. Plus, veel van de gratis sets die eraf zijn hadden met feestdagen te maken. We krijgen seizoenen en daar zitten feestdagen bij + objecten ervoor. Geen reden voor paniek of negativiteit. Dat vind ik altijd zo jammer aan veel mensen.

 7. hopelijk zal het daar dan wel iets mee te maken hebben want het kwam zoals ik al zij negatief over dat betekent niet dat ik het meteen negatief vind ook al kan het zijn dat ik wel een beetje negatief reageer

 8. Inmiddels is bekend dat het een tijdelijke verwijdering is: sommige gratis sets komen weer terug maar dan voor korte periodes.

 9. Ik kan dat opzich wel begrijpen hoor, dat ze de sets voor een kortere periode online willen zetten. Wie gaat er nou een kerstboom downloaden met pasen? Zo blijft de boel tenminste actueel. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *