Hint naar nieuwe uitbreiding: De Sims 3 Universiteit

Al eerder konden we in dit bericht op onze site melden dat er een sterke aanwijzing was dat De Sims 3 Universiteit de nieuwe uitbreiding voor De Sims 3 gaat worden.

Tijdens de live chat van 9 oktober werd de presentatie ‘verstoord’ door een mascotte die opeens het podium op rende … overduidelijk een hint dat De Sims 3 Universiteit er echt gaat komen?

17 reacties

  1. Het komt zeker, want eerst kwamen er hippie’s en toen werd 70s 80s en 90s aangekondigd en toen liepen er mensen in universiteit kleding dus het is vrijwel zeker.

 1. Ik ben benieuwd of hij beter wordt dan De Sims 2 versie, want dat vond ik echt de aller saaiste uitbreiding ooit. Zelf hoop ik nog op een Gaan Het Maken uitbreiding (hopelijk voegen ze die samen met Studentenleven) Maar ook die amusement parken enzo lijken me wel leuk uit die survey. In die poll van EA waar ze ideeën hadden voor uitbreidingen, stond trouwens ook iets over appartementen in Studentenleven.. ben benieuwd of ze nu dan eens ‘echte’ appartementen gaan maken..

  1. Ik hoop inderdaad dat ze het appartementsleven wat beter gaan integreren dan in Na Middernacht.
   Ik heb de Sims 2 nooit gespeeld, dus ik weet niet wat ik moet verwachten, maar het lijkt mij wel leuk!

 2. de uitbreidings pakketten gaan allemaal dieper op iets in, dus waarschijnlijk komt voor al die ideeën (behalve appartements leven, dat zit al in NM) wel een uitbreiding… de studenteleven lijkt me wel echt vet 😀

 3. Het is overduidelijk dat De Sims 3 Studentenleven gaat komen, en ook al wanneer ongeveer.
  In het filmpje zijn de presentatoren erg slecht in acteren, die tekst die ze zeggen (“I think those guys belong back in university or something like that” en “Maybe they are in a little bit of the wrong place”) gecombineerd met die gezichtsuitdrukkingen laat zien dat dit ingestudeerd was. Waarom zouden ze dit anders zo opvallend doen?
  Aangezien De Sims 3, nadat 2012 een rommelig jaar was met 3 accessoirepakketten en 3 uitbreidingen, elk jaar 2 uitbreidingen releaset rond mei/juni en september/oktober, komt De Sims 3 Studentenleven rond mei 2013. Tenminste, als EA weer een ‘normaal’ jaar tegemoet gaat…

 4. het valt me op dat nu in die laatste nieuwe uitbreidingen best wel veel dingen inzitten waar de simfans om vragen 😛 en ik hoop ook inderdaad nog op zoiets als gaan het maken 😀

 5. als ze ook nog IKEA meubels pakket zouden maken dan zou het toch erg veel op sims 2 gaan lijken en dat wilde ze toch juist niet ofzoiets?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *