Nieuwe screenshot van De Sims 3 Jaargetijden!

De Sims 3 Jaargetijden

De Sims 3 Jaargetijden

Je kan niet zeggen dat ze er niet lief uitzien in hun kostuums. Dit plaatje laat het feest van de herfst zien in De Sims 3 Jaargetijden.

Bron: SimPrograms

Door I_mJimmy

Hoihoi! Ik ben Jimmy, vind het leuk om te Simmen e.d. Ook houd ik van tekenen en grafisch ontwerpen.

27 reacties

    1. Amerikaanse CD’s en DVD’s werken bij ons niet, dus als toerist heb je er denk ik ook niet veel aan. 😉
     En wat onze kleine aandachtrekster betreft: er zijn mensen die seisoenen al geregistreerd hebben, maar dit zijn meestal mensen die bij EA/MAXIS werken. 😉

 1. Ik kan ook niet meer wachten. Maar bij de herfst is Halloween het feest en bij de winter is dat Kerst, wat zouden de feesten zijn bij de zomer en bij de lente??

   1. Over het zomerfestival staat wel wat in het producers blog

    En na een gezellige dag op het strand, gaan we naar het zomerfestival. In elk seizoen is er van alles te doen voor je Sims. In de zomer kunnen je Sims hun gezichten laten beschilderen, voetballen of zelfs meedoen aan een hotdog-eetwedstrijd!

    Ook kunnen je Sims sneeuwhoorns maken op het festival en een machine voor thuis kopen. De gewone sneewhoornmachine is geschikt voor feestjes buiten. De kleine past op het aanrecht en komt van pas als je midden op de dag ineens trek krijgt in iets kouds.

    Ook ‘s avonds is er van alles te doen. Zo is er niet alleen nieuw vuurwerk, maar ook rotjes, zoals tollen, raketten, rookbommen en nog veel meer! Rotjes afsteken kun je het hele jaar door doen, net als zwemmen in zee. In de zomer houdt de supermarkt een rotjesuitverkoop, dus zorg dat er genoeg inslaat voor de rest van het jaar.

    https://www.simsnieuws.nl/2012/08/28/de-sims-3-jaargetijden-producers-blog-over-de-zomer/

 2. Leuk. Een vuurwerkfestival. In Scheveningen heb je die ook en in de zomer, dus erg realistisch, al was het in de winter ook leuk geweest. Maar dat buitenaardse wezen en Romein. leuke screen.

 3. Door missringostar, maandag 22 oktober 2012 23:10

  Amerikaanse CD’s en DVD’s werken bij ons niet, dus als toerist heb je er denk ik ook niet veel aan.
  En wat onze kleine aandachtrekster betreft: er zijn mensen die seisoenen al geregistreerd hebben, maar dit zijn meestal mensen die bij EA/MAXIS werken.

  even ter correctie.
  CD’s en Games uit amerika werken gewoon hier in nederland hoor.
  Voor de dvd’s geld idd dat een Amerikaanse niet zal werken(mits je een regiovrije dvd speler hebt natuurlijk)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *