23 reacties

  1. Het is even wennen maar ik vind het eigenlijk wel mooi met die nieuwe achtergrond.
    En een nieuwe tab in mijn studio voor wenskaarten,ben benieuwd wanneer we die kunnen gaan gebruiken.

  2. Achtergrond van Sunlit tides valt wel mee, alleen vind ik het erg jammer dat dit eerder een stunt is om meer store content te verkopen.

  3. ik heb ze nu wel weer. Even naar mijn profiel in het spel en dan staan ze er wel weer. ook diesel die er eerst niet bij stond.

  4. Hebben meer het probleem met vriendschapsverzoeken? Je krijgt een verzoek en je kikt erop, dan word je doorverwezen naar zo’n pagina om verzoeken toe te voegen maar daar staat dan niks. Als je dan ergens anders op klikt krijg je de melding ”sorry er is iets fout gegaan, probeer het nog eens”
    terwijl je wel echt een verzoek hebt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *