De Sims 3 Jaargetijden: blog over Spokendag

De Sims 3 Jaargetijden

Elk seizoen in De Sims 3 Jaargetijden heeft zijn eigen festival en voor de herfst is dat Spokendag. Op de Amerikaanse De Sims 3 site is er een nieuw blog over Spokendag online gezet met 7 nieuwe screens.

De vertaling van EA Benelux zal er wel snel komen: tot dan een link naar de Amerikaanse versie.

While playing in the fall season it will be tough not to notice the visual transformation of your once familiar town. The weather will begin to cool down and rain and fog will often blanket the skies. Red, orange, and yellow becomes a more dominant color in town as deciduous trees begin their transformation for the colder climate. This dark and eerie feel really sets the stage for Spooky Day.

| Happy Spooky day |

2 reacties

  1. Leuk!

    Alleen ik snap die kostuums niet, ze zijn in de alledaagse catogarie het hele jaar door te vinden? Maar dan lopen townies met willekeurige kleding dan toch ook soms in kostuums rond in delente?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *