De Sims 3 70’s-80’s-90’s Accessoires blog: Product van de jaren ’80

De jaren ’80… groot haar, felgekleurde kleding, speelhallen met neonverlichting… alles was over de top! Ik ben in dit decennium geboren (Snel, raad eens hoe oud ik ben! Nee… wacht… doe maar niet…) en het is een tijd die ik me levendig kan herinneren.

Muziek vormde een zeer belangrijk onderdeel van de jaren ’80. Het cassettebandje, grote gettoblasters, rockmuziek… ik herinner me dat ik op de grond naar de radio lig te luisteren en geduldig lig te wachten op mijn favoriete nummer zodat ik het op een verzamelbandje kon opnemen. Gelukkig kunnen mijn Sims de radio gemakkelijk bedienen en kunnen ze nummers overslaan terwijl ze naar de gloednieuwe ‘Boomin’ Box’ luisteren, wat een, je raadt het al… een kolossale gettoblaster is!

De Sims 3 70s, 80s en 90s Accessoires vangt op pakkende wijze de geest van de rock-‘n-roll met een vette nieuwe gitaar en vijf nieuwe make-upopties, inclusief een bliksemflits over het oog en een nieuwe oogschaduw met drie tinten. Mijn favoriete outfit voor mannen uit de jaren ’80 is een set met een boven- en onderstuk die we het duo ‘Glam Rock + Veterfeest’ noemen. Het is een leren overhemd (met bliksemflitsen aan de zijkant) met veters aan de voorkant en een bijpassende broek met veters aan de zijkant.

Er zijn in dit decennium ook enkele zeer fraaie kledingaccessoires voor vrouwen! Een paar van de meest typerende looks zijn zeer geschikt voor in de sportschool, maar we hebben ook een jaarbaljurk, een grunge T-shirt en een felroze shirt met lange mouwen en een minirok met een belachelijk brede riem.

Videospelletjes waren populair en de ‘jaren 80 vormden de hoogtijdagen voor de speelhal. Dat vieren we met de nieuwe ‘Blips Vs. Pixel’-speelkast. Er is ook een nieuwe ‘Neonis Tafelvoetbaltafel’, maar dan zitten we al in de ‘jaren 90, denk ik…

Kom snel terug: binnenkort post ik een ontwikkelaarsblog over de ‘jaren 90 en de gave grunge-manieren waarop je Sims dat tijdperk opnieuw kunnen beleven!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *