De Sims 3 Aurora Skies is vanaf 21 februari 2013 verkrijgbaar via de Sims 3 Store

Een adembenemende omgeving en een uitgestrekte, onaangetaste natuur staan je te wachten in Aurora Skies! Dit curieuze kustplaatsje biedt het beste buitenleven: neem je intrek op een groot kavel omgeven door een milieuvriendelijke gemeenschap, geniet van de grote watervallen die op de oevers van een groot geothermaal meer tot rust komen, of maak een nachtelijke wandeling onder de bontgekleurde hemel. Het is het ultieme onderkomen voor Sims die op zoek zijn naar zichzelf, iets anders willen of gewoon rust zoeken.

Wat vind jij in Aurora Skies?

Vanaf 21 februari 2013 beschikbaar voor SimPoints via de Sims 3 Store.

7 reacties

  1. Wat zien die huizen er raar uit? :O
    EN het is ook een beetje aan de kleine kant. De lucht en de luchtballonnen zijn wel leuk enzo, maar deze wereld gaat LP, ST en MV niet overtreffen.

  2. Die huizen zien er inderdaad raar uit zeg. Zal dit een voorproefje zijn hoe de huizen er straks uit zien bij De Sims 4 ? Hoop het niet..

  3. Op basis van de lucht (noorderlicht) en de huizen zou ik zeggen dat dit Noorwegen moet voorstellen. Het lijkt mij ook zo klein, maar we zullen het wel zien als de wereld in de verkoop is! Leuk idee, maar ik weet nog niet of het de moeite waard is!

  4. hmm meestal zijn de screenshots mooier dan de wereld zelf vind ik, als dat bij deze wereld ook zo is dan zal het niet veel zijn. mijn sims gaan er iig niet wonen. mijn favo wereld tot nu toe is monte vista

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *