SimCity Hands-on Preview SimsNetwork

In januari is SimsNetwerk uitgenodigd voor een exclusief kijkje naar de nieuwe SimCity van Maxis. We hadden al kort gespeeld op de GamesCom vorig jaar, maar deze keer was het anders. Producer Jason Haber introduceerde het spel kort, waarna er een paar uur gespeeld kon worden. Uiteraard hebben we het spel goed bekeken. Ook al hebben we nog maar een beetje van een onaf product gezien gaf de speeltijd wel een goede indruk van wat er begin maart naar PC en Mac komt. Tijd om te beginnen dus!

Wanneer je nog niet veel van SimCity weet en je hebt geen BETA key gekregen om te spelen, is het fijn als je soms dingen kunt lezen over een spel wat nog moet komen. Gelukkig heeft SimsNetwork een heel mooi en informatief verslag gemaakt over de SimCity Hands-On.
Lees de informatieve previews van SimCity hier:

| Hands-On Preview Deel 1 |

| Hands-On Preview Deel 2 |

| Hands-On Preview Deel 3 |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *