De Sims 3 Super Sale

Je hebt nu de kans om je hele De Sims 3 Collectie compleet te maken of er juist mee te starten! Alle pakketten van De Sims 3 hebben namelijk fixe korting, ook duikt De Sims 3 Studententijd op voor lage prijzen bij onder andere MyCom, Wehkamp en ga zo maar door.

De actio loopt van 1 Februari t/m 14 maart 2013. Kijk hier bij welke winkels er allemaal korting is:De Sims 3 Super Sale

11 reacties

  1. Zeker! Ik had hem eerst bij bol.com besteld was die 40 euro. Gisteren bij de wehkamp besteld πŸ™‚ scheelt weer hoop centjes πŸ™‚

 1. Te snel, zag dat ie bij Dixons voor maar € 19,99 geleverd wordt.
  Dus Wehkamp geannuleerd en bij Dixons besteld πŸ˜€

 2. Thanks Duressa, voor je tip πŸ˜‰ Ik heb m nu ook geannuleerd bij Wehkamp en besteld bij Dixons!! Als het eerst maar 7 maart is πŸ™‚

 3. weten jullie of studentijd ook afgeprijsd zal worden bij bol.com. ik heb niet zo een ervaring met dixons, zijn zij altijd goed op tijd ?

 4. Eerst had ik hem bij mycom bestel voor 29,99 maar, toen zag ik dat vanaf 1 feb een sims 3 actie was! Dus ik heb snel de bestelling geannuleerd bij mycom en die werd super snel gedaan door mycom en weer opnieuw besteld!Bij mycom zag ik ook dat de 70,80,90 in de aanbieding was voor maar 10 euro dus ik dacht ik bestel de sims 3 studententijd + sims 3 70,80,90! Ik was in totaal voor 1 uitbreiding + accessoirespakket 29,99 kwijt dat scheelt me toch weer wat euro’s πŸ˜€ XD

 5. Super handig deze sale! Maar ben ik dan echt de enige die er last van heeft dat Origin de kortingen niet geeft? Hij staat wel in het rijtje van de reclame, maar als je dan een sims wilt kopen is het gewoon voor de normale prijs. Iemand die weet hoe dat zit?

 6. Ik heb door deze super sale 40 euro bespaard πŸ˜€
  ‘K heb namelijk Katy Perry Pakt Uit, 70, 80 & 90’s en Studentenleven besteld via Wehkamp πŸ˜€

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *