EA kondigt tweede gesloten SimCity-bèta aan

Naarmate de release van SimCity dichterbij komt, stijgt de spanning onder de fans. Om nog meer fans een voorproefje van de game te geven voordat deze in maart in de winkels ligt, kondigt Maxis aan er een tweede gesloten SimCity-bèta* plaatsvindt. Deze tweede gesloten SimCity-bèta begint op 16 februari om 15.00 uur en eindigt op 17 februari om 15.00 uur. De bèta bevat een verbeterde versie van het uurtje gameplay dat fans in januari al verrukte. Als je je nog niet hebt aangemeld voor de bèta, kun je dat alsnog doen op www.SimCity.com/beta. Zo kan ook jij een bijdrage leveren aan de release van SimCity. Wees er snel bij want de aanmelding sluit op 11 februari om 15.00 uur.

Om de hooggespannen verwachtingen van de fans nog hoger te laten stijgen, heeft Maxis vandaag een nieuwe trailer onthuld met daarin de exclusieve content van de Limited Edition. Klik hier om de trailer te bekijken.

 

 

SimCity heeft een PEGI-leeftijdsclassificatie van 7+ ontvangen. Blijf op de hoogte van het laatste SimCity-nieuws of bestel alvast een exemplaar van de game op www.SimCity.com. Persinformatie voor SimCity is beschikbaar viawww.info.ea.com

*Ga voor de volledige lijst voorwaarden naar www.SimCity.com/betadisclaimer

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als SimCity

5 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *