Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

Twee nieuwe Store sets verkrijgbaar in De Sims 3 Store

Fijne Mardi Gras!

Gratis set: Trek wat leuks aan! Vier Dikke Dinsdag in stijl met deze feestelijke outfits!

Paleis van Versaille

Laat je Sims terug in de tijd stappen met deze meubels en outfits in rococostijl! Of je nu een paleis bouwt voor een koning of iets koninklijks aan je woonkamer wilt toevoegen, deze meubels geven je absoluut een majestueus gevoel. Kleed je als een koningin met de nieuwste kapsels en kleding van tweehonderd jaar geleden! Geniet van de schoonheid van laatstleden; rococo gaat nooit uit de mode!

Van 1.975 SimPoints voor 1.625 SimPoints, Uitverkoop eindigt: 22-02-2013

2 gedachtes over “Twee nieuwe Store sets verkrijgbaar in De Sims 3 Store”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>