Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Studententijd

De Sims 3 Studententijd Producer Walkthrough

11 gedachtes over “De Sims 3 Studententijd Producer Walkthrough”

  1. Ellen

    Ik hoop echt dat ik deze kan gaan kopen want met al die uitbereidingen zit mijn sims vaak vast en das behoorlijk lastig… Als je een uitbereiding wegdoet, is dan alles wat je hebt gemaakt ook weg?? (dus huizen, sims,…)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>