Gangnam Style in De Sims 3 Studententijd

Heee gekke lama! Hop hop hop hop! Je leest het goed de o zo populaire Gangnam Style dans zal in De Sims 3 Studententijd zitten. Een erg grappige nieuwe dans voor je Sims. Klik hier om de Gangnam Style te zien, het begint bij 2:27. Hop hop hop!

5 reacties

  1. Toen ik het stukje zag dacht ik al: he dat lijkt Gangnam Style wel maar het was te kort om zeker te weten 🙂
    Kan je na gaan hoe populair die is dat de simsmakers hem zelfs in de sims gebruiken.

    1. als je het welkomstpakket hebt kun je de mascotte oproepen. Dan moet je daarmee bevriend worden en als jullie goed genoeg bevriend zijn kun je hem vragen om de mascotte-skills te leren en dan kan je gangnam style doen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *