19 reacties

 1. Ziet er mooi uit en wat Cindy al zij, dat er wel leven in het water moet zitten.
  Ik ben wel benieuwd hoe dit in zijn werk gaat.

 2. Van mij part hoeft er geen leven in het water 😉 Ik vind het zo al mooi genoeg! Al zou het natuurlijk wel extra leuk zijn! Ik zal er maar niet op hopen als ik jullie was, anders had het wel op de screens gestaan waarschijnlijk… Maar we zullen zien, omdat ze nog bezig zijn met alles.

 3. Ze zijn zoals ze in de livechat al zeiden héél vroeg in development, dus er zal heus nog vrij veel ontbreken op deze screens 🙂

  1. Ik vraag mij dit eigenlijk ook wel af :D. Het leukst zou natuurlijk zijn als het een groot geheel is. Dus een beetje hetzelfde wat je sims doen op het land als ze stenen zoeken of zo. Als het namelijk maar een kavel is zou ik het wel jammer vinden, maar dan alsnog enorm mooi natuurlijk. En het is eens een keertje iets nieuws (toch?)

 4. O, mooi die onderwaterwereld. Is vast ook prachtig voor dagboeken. Ook heel mooi om een dagboek over de kleine zeemeermin te maken ook. :p

    1. realisme is al lang overboord gegooid in de Sims. Tenslotte is het vrij realistisch want onderwater koepels bestaan ;).

  1. Nee niet echt. Wereldavonturen wijkte een beetje af van de vergelijkbare expansion packs in sims 1 en 2 (op vakantie en op reis). Dit deel lijkt weer terug te gaan naar die basis van zon,zee,strand en vakantie inplaats van avonturen. Had dit eigenlijk wel liever met seizoenen gebundeld zien worden, nu lijkt het zo dubbel op.

 5. Wat ik uit een interview heb gepikt over paradise island is:
  -er zullen haaien en andere wezens in de zee leven.
  – twee nieuwe carrières: het runnen van een ressort ( al bekend)
  En Strandwachter

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *