Interactieve kaart van De Sims 3 Studententijd Campus

* Klik op de screen om naar de site te gaan

De Duitse fansite Simsfans.de heeft een kaart gemaakt met alle kavels die er in de stad te vinden zijn. Erg handig want zo heb je al een kleine indruk van wat en waar alles in de stad te vinden is.

Met dank aan Damian123 voor de tip

12 reacties

 1. Ik vind dit echt een hele mooie wereld! Maar ik vraag me af, kun je hier nu ook gewoon wonen? Zonder te studeren?
  Want zo niet is dat wel heel erg jammer! :O

  1. Waarschijnlijk niet, maar er bestaat ook een wereld van Shamp La Sims (ofso) van WA, en normaal kun je daar alleen maar op reis gaan. Maar sommige hadden dit nagemaakt om in te wonen. Misschien zullen sommige dit ook doen met Universiteitsleven, dat hoop ik toch.

 2. @Cindy
  Elke nieuwe wereld komt met alles wat nodig is voor de oude expansion packs. Zo niet moet je hem handmatig neer pleuren (zie alle festival lots die je bij seasons kreeg).

  Die rabbit holes zijn mooi :O! Ze sluiten op elkaar aan en geven dat leuke typisch Amerikaanse sfeertje mee.

 3. Mooie wereld heb 1 huis gezien die zo mooi is dat ik die ook wel gewoon in mijn thuiswereld wil is dit mogelijk (Hij is te vinden op de kaart recht bovenin het hoekje)

  1. waarschijnlijk wel hé.. als je de wereld gwn kunt bewerken net als alle andere werelden, (wat ook zo gaat zijn) kun je het huis waarschijnlijk naar de inventaris kopieren en vervolgens plaatsen in een andere wereld (het enige wat je mischien nog moet doen is de kavelssoort veranderen) 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *