Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Studententijd en Nieuws

Interactieve kaart van De Sims 3 Studententijd Campus

* Klik op de screen om naar de site te gaan

De Duitse fansite Simsfans.de heeft een kaart gemaakt met alle kavels die er in de stad te vinden zijn. Erg handig want zo heb je al een kleine indruk van wat en waar alles in de stad te vinden is.

Met dank aan Damian123 voor de tip

12 gedachtes over “Interactieve kaart van De Sims 3 Studententijd Campus”

  1. SimsDreams

   Waarschijnlijk niet, maar er bestaat ook een wereld van Shamp La Sims (ofso) van WA, en normaal kun je daar alleen maar op reis gaan. Maar sommige hadden dit nagemaakt om in te wonen. Misschien zullen sommige dit ook doen met Universiteitsleven, dat hoop ik toch.

 1. Markiewong

  @Cindy
  Elke nieuwe wereld komt met alles wat nodig is voor de oude expansion packs. Zo niet moet je hem handmatig neer pleuren (zie alle festival lots die je bij seasons kreeg).

  Die rabbit holes zijn mooi :O! Ze sluiten op elkaar aan en geven dat leuke typisch Amerikaanse sfeertje mee.

  1. Tommeke

   waarschijnlijk wel hé.. als je de wereld gwn kunt bewerken net als alle andere werelden, (wat ook zo gaat zijn) kun je het huis waarschijnlijk naar de inventaris kopieren en vervolgens plaatsen in een andere wereld (het enige wat je mischien nog moet doen is de kavelssoort veranderen) 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>