Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Studententijd

GamersNet Video Preview over De Sims 3 Studententijd

5 gedachtes over “GamersNet Video Preview over De Sims 3 Studententijd”

      1. mark

        ik ken iemand die dat ook heeft, bij haar is het dat heer laptop te vol staat met sims en anderen spellen dat de computer overhit wordt daarom valt de laptop bij haar ook de hele tijd uit! @ helen: misschien is dat jou probleem? staat je laptop vol?

  1. wendy

    als ik van huis naar studentenleven ga.. en zet ik mijn sim in een huis en is mijn balk onderin weg en kan ik niks doen? behalve boven de stad kijken.. nergens op klikken.. iemand ideeen?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>