Je kunt gewoon niet zonder!

De Sims 3 Studententijd ‘Studentenhuis’

 photo 832078_zps7d20fbba.jpg

Je kunt het studentenhuis nog niet downloaden of gebruiken, maar SimGuruBrit heeft het studentenhuis al wel geüpload naar haar pagina. We vermoeden dat op de dag van de release het gebouw beschikbaar wordt. Het is in ieder geval een mooi modern gebouw waar je studenten veel plezier van zullen hebben.

Klik hierom naar de pagina te gaan van het studentenhuis

12 gedachtes over “De Sims 3 Studententijd ‘Studentenhuis’”

  1. red star

    ziet er inderdaad leuk uit. je kan hem nu wel downloaden, wel nog niet installeren omdat je de ep nodig hebt.

    ik heb hem al afgehaald, kan ik hem meteen gebruiken als ze mijn dvd zijn komen leveren.

  2. abctje

    Als ik studententijd heb, dan ga ik deze meteen ophalen!
    Ik vind hem er heel erg leuk uitzien. Een beetje moderner dan die andere studentenhuizen die ik tot nu toe op de campus heb gezien. 🙂

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>