EA lanceert De Sims 3 Studententijd

 photo image0011_zpsd40633e8.jpg

Het eerste Uitbreidingspakket voor De Sims 3 van 2013 is vanaf deze week wereldwijd verkrijgbaar 

 photo image002_zps57220e84.jpg photo image003_zps44f08680.jpg photo image004_zpsfa37a747.jpg photo image005_zps9c5dba85.jpg photo image006_zps47aff5b1.jpg

SCHIPHOL–RIJK, Nederland, maart 2013- Zet je schrap om te feesten in stijl, want het Maxis Label van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) heeft vandaag aangekondigd dat het De Sims™ 3 Studententijd Uitbreidingspakket* voor PC/Mac vanaf morgen te koop is in Nederland en via Origin.com. De Sims 3 Studententijd biedt een gloednieuwe campuswereld, zodat je Sims uit kunnen vliegen om zich verder te ontwikkelen. Sims zullen niet alleen colleges volgen en zich voorbereiden op tentamens, maar ook nieuwe vrienden ontmoeten, deel uitmaken van verschillende sociale groepen en dingen meemaken die ze nooit meer vergeten. De Sims 3 Studententijd geeft spelers de mogelijkheid nieuwe vaardigheden op te doen, nog meer activiteiten te ondernemen en te experimenteren met voorwerpen die bij verschillende hoofdvakken horen. Op die manier zullen de levens van je Sims zich nog verder ontwikkelen.

 

Brittany Henry, producent voor The Sims Studio drukte uit blij te zijn met de lancering van De Sims 3 Studententijd deze week: Daar voegde ze nog het volgende aan toe: “Je Sims kunnen chillen op nieuwe hangplekken en nieuwe activiteiten ondernemen. Sims kunnen nu bijvoorbeeld dumpduiken, schilderingen maken en demonstreren. Dankzij de nieuwe mogelijkheden biedt dit pakket diversiteit en pret voor iedereen.” De Sims 3 Studententijd bevat een nieuwe bruisende wereld. De Sims zullen tijdens hun verkenningstocht van de campus nieuwe locaties, een UniversiteitsBlok, collegezaal en nieuwe huisvesting tegenkomen, zoals studentenhuizen, studentenverenigingshuizen en appartementen. Op de campus kunnen Sims kennis maken met drie sociale groepen: sportfanaten, rebellen en nerds. De Sims kunnen invloed uitoefenen binnen deze sociale groepen, wat zo zijn unieke voordelen heeft. Zo kunnen je Sims op die manier hun droombaan vinden.

 

Het volgen van een studie heeft ook na het afstuderen zijn voordelen. Sims die met succes een van de zes hoofdvakken op de universiteit afronden krijgen een extra eigenschapsvak, beginnen hoger op de carrièreladder en presteren beter op hun werk, wat vervolgens weer tot meer promoties leidt. Maar de studententijd draait niet alleen om het vergaren van kennis en het halen van tentamens. Sims kunnen op de universiteit ook meedoen aan demonstraties, feesten bijwonen, SapPong spelen, met een frisbee spelen en nog veel meer. Net als in het echte leven moeten studenten een balans vinden tussen hun studie en ontspanning.

 

Spelers die het Uitbreidingspakket De Sims 3 Studententijd via Origin bestellen krijgen ook het exclusieve School Spirit Pakket met extra materiaal zoals de Campus Cruiser, het KlasseHoofd en twee nieuwe schminksets. Hiermee kun je je Sims tot echte studenten omdopen.

 

De Sims 3 Studententijd is heeft een PEGI-classificatie van 12+. Vanaf vandaag ligt de game voor PC/Mac in de winkel en is ook te koop via Origin.com. Voor meer informatie over De Sims 3 Studententijd kun je een kijkje nemen op DeSims.nl of op onze Facebook-pagina: http://www.facebook.com/desimsnlbe. Bekijk hier de trailer.

 

10 reacties

 1. jeeeeeeeeh! hij is officieel gelanceerd! nu moet ik nog zo´n kleine 20 uur wachten… en dan ga ik hem kopen! kan echt niet meer wcahten en ben doodenthousiast 🙂

 2. super leuke uitbreiding
  ik irriteer me wel aan de bug dat als mn sims thuis komen ze hun badkleding aantrekken

  meer mensen hier last van

 3. Voor iedereen die dit uitbreidingspakket nog aan wil schaffen, free recordshop heeft ook dit spel in de korting gedaan. Net zoals de rest van de sims spellen… Dus ik heb hem sinds gisteren binnen voor maar 24,99

 4. jah das in elke winkel want bij bart smit lag hij ook voor 24,99 limited edition 😉 Ik heb hem eergister al gespeeld en hij is echt heeeeeel gaaf! alleen jammer dat hij soms niet opslaat en blijft vast hangen of zichzelf afsluit maar voor de rest echt toppie! 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *