Diamant Theater vanaf nu beschikbaar in De Sims 3 Store

 photo Thumbnail_688x336_zpsb0243ed4.jpg

Diamant Theater
Geniet van je favoriete tv-films in een klassiekere omgeving in het Diamant Theater! Deze bioscoop is het toppunt van stijl met zijn art-deco meubels, intieme screeningruimtes en een balkonbar die over dit alles uitkijkt! Of je nu van een gouwe ouwe geniet of een drankje met wat vrienden drinkt, het Diamant Theater is waar je moet wezen!

Inclusief premium materiaal:

Levensgroot Filmscherm
Zie hoe al je favoriete televisiefilms tot leven komen op het grote scherm! Geniet op een compleet nieuwe manier van de klassiekers! Of je nu met vrienden kijkt in je eigen thuisbioscoop of met vrienden in een echte bioscoop, het zal ongetwijfeld een unieke ervaring zijn! (Op het moment niet los verkrijgbaar)

Barrière Toegang Systeem

Deze combinatie van tourniquet, deur en kaartjesautomaat geeft je de flexibiliteit om je eigen ideale barrièretoegang te creëren! Wil je een bedrijf opzetten waar je alleen op vertoon van een kaartje binnenkomt? Of een club alleen voor mannen? Of wil je een uitstapje voor vrouwen organiseren, of een weerwolffeest voor tieners? Dan is dit je toegangskaartje! (Op het moment niet los verkrijgbaar)

 

De Diamant Theater Set kost op het moment 1,700 Simpoints wanneer deze actie eindigt op 22 Maart 2013, zal deze set weer voor de normale prijs van 1,900 Simpoints worden verkocht.

7 reacties

  1. Het ziet er leuk, maar het aantal voorwerpen die je erbij krijgt (maar 19), valt me een beetje tegen. Voorlopig koop ik ‘m denk ik maar niet…

  2. Hmmm, laat ik weer eens kritisch zijn. Ik vind het best wel weer duur, zoals alles wat met de Sims te maken heeft en in verhouding met wat je ervoor krijgt. EA, we zijn het snelgeld-principe wel een keertje zat. Maak eens goed materiaal en verkoop dat voor een wat hogere prijs of maak gewoon allerlei pruttel, zoals jullie grotendeels al doen en vraag de prijs die je ervoor vraagt. Tot ziens, met de groeten van Mikese hahahaha.

  3. vind het theater super mooi gemaakt , maar de premium matriaal vind ik wat minder hier en daar werken ze ook niet naar mij toebehoren

  4. Ik zou hier niet mijn geld aan uit geven. Je kan dingen als een bioscoop met groot scherm ook gewoon gratis downloaden. Voor mensen die ook geen zin hebben om hiervoor te betalen, dit is bijvoorbeeld een bioscoop set die ik al heel lang gebruik: http://www.thesimsresource.com/downloads/details/category/sims3-sets-objects-miscellaneous/title/Movie%20Theater%20Set/id/955872/ En als je niet je eigen bioscoop wil maken, kun je ook een gehele bioscoop met deze spullen erbij downloaden -> Le tapis rouge: http://sims-initiative.blogspot.nl/search?updated-max=2010-03-11T18:34:00%2B01:00&max-results=40 Ik gebruik liever dit, dan dat ik veel te veel moet betalen voor een paar spullen! 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *