Een SimCity Update en een cadeautje voor de problemen

 photo Maxis_zpse593740e.jpg

Here’s a quick update on the problems we were experiencing with SimCity – and a little something extra for people who bought the game.

The server issues which began at launch have improved significantly as we added more capacity. But some people are still experiencing response and stability problems that we’re working fast to address.

So what went wrong? The short answer is: a lot more people logged on than we expected. More people played and played in ways we never saw in the beta.

OK, we agree, that was dumb, but we are committed to fixing it. In the last 48 hours we increased server capacity by 120 percent. It’s working – the number of people who have gotten in and built cities has improved dramatically. The number of disrupted experiences has dropped by roughly 80 percent.

So we’re close to fixed, but not quite there. I’m hoping to post another update this weekend to let everyone know that the launch issues are behind us.

Something Special for Your Trouble

The good news is that SimCity is a solid hit in all major markets. The consensus among critics and players is that this is fundamentally a great game. But this SimCity is made to be played online, and if you can’t get a stable connection, you’re NOT having a good experience. So we’re not going to rest until we’ve fixed the remaining server issues.

And to get us back in your good graces, we’re going to offer you a free PC download game from the EA portfolio. On March 18, SimCity players who have activated their game will receive an email telling them how to redeem their free game.

I know that’s a little contrived – kind of like buying a present for a friend after you did something crummy. But we feel bad about what happened. We’re hoping you won’t stay mad and that we’ll be friends again when SimCity is running at 100 percent.

SimCity is a GREAT game and the people who made it are incredibly proud. Hang in there – we’ll be providing more updates throughout the weekend.

* Wanneer er een vertaling is van dit bericht komt deze op de site, vertalingen gemaakt door Google Translate etc, worden zonder pardon verwijderd.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als SimCity

19 reacties

 1. Ik kon pas vanaf vandaag de simcity spelen zucht!! achja alleen jammer van de servers verder is de game erg leuk!!!

 2. Ik denk eigenlijk niet dat het echt nieuwe spellen zullen zijn die je kunt kiezen. Eerder oude spellen die bijna niemand meer koopt. Als ze Sims spellen gratis gaan weggeven merken ze dat ook meteen in hun omzet. Aangezien de Sims serie buitengewoon populair is, en dus ook meerendeel van het geld binnenhaalt. En mocht Sims er wel tussen staan, denk ik dat Studententijd er niet bij zit helaas. Maar even afwachten!

 3. Afgelopen dagen heb ik continu kunnen spelen, wat een gaaf spel zeg, en inderdaad zoals AnsjJ2 zegt, andere surfer proberen. Ik had zelf geluk met een aantal Amerikaanse surfers aangezien het op dat tijdstip nacht was in Amerika.

  Spel wat we krijgen, zal wel weer een oud spel zijn, persoonlijk hoop ik dat ze die 3 extra steden cadeau geven, is toch weer €30 voordeel 🙂

  1. Heb zelf persoonlijk geen zin om server te hoppen, aangezien je save ook niet op elke server beschikbaar is!
   Blijf liever bij 1 server, maar bij langdurig spelen komen er steeds meer glitches en bugs boven 🙁

   1. Ik zelf heb het spel niet, maar mijn broer wel. Hij had in het begin ook aardig wat problemen, maar onderhand (na lang spelen) helemaal niet meer. Het is even door de zure appel heenbijten dus…

 4. Nou, ik heb het spel sinds woensdag en kan sinds gisteren al niet meer inloggen en mn stad spelen…Lekker dan… Klote geregeld….Ben al 2 uur bezig om in te loggen….

 5. Wanneer krijgen wij simmers een keer een cadeautje voor het feit dat de sims 3 nooit normaal heeft gewerkt?
  Ik heb het spel nog nooit bug loos kunnen spelen!!
  Daar wil ik ook wel een tegemoetkoming voor

 6. @ ellie, als je geregeld de sims speelt zul je waarschijnlijk al gemerkt hebben dat EA de laatste weken steeds ieder weekend 2 voorwerpen cadeau doet die je zo uit de instore kunt halen, tevens geven ze nu regelmatig sets weg deze X de divo en diva set.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *