Tijdelijk gratis Accessoires pakket bij aankoop van De Sims 3 Exotisch Eiland

 photo bannerExotisch_zps8a589c02.jpg

Origin heeft zo nu en dan leuke acties en nu heeft Origin een hele leuke actie. Wanneer je De Sims 3 Exotisch Eiland bij hun reserveert krijg je een gratis Accessoires pakket naar keus. Alleen kan je niet kiezen voor Diesel Accessoires, Katy Perry Pakt Uit en het aangekondigde Film Accessoires pakket. Let wel op dat dit alleen is bij de Digitale versie van het spel.

Voorwaarden voor deze aanbieding:

DEZE AANBIEDING WORDT OM PROMOTIONELE REDENEN VERSTREKT EN OMVAT GEEN CADEAUBON, DEBIT-, BETAAL- OF CREDITCARD. AANBIEDING VERLOOPT OP 11 JULI OM 23:59 GMT. ALLEEN GELDIG VOOR RESERVERINGEN VAN DE SIMS 3 EXOTISCH EILAND IN DE ORIGIN-WINKEL OP WWW.ORIGIN.COM OF VIA DE ORIGIN-SOFTWARE (WWW.ORIGIN.COM/ABOUT). HET GRATIS ACCESSOIRESPAKKET VERSCHIJNT IN JE WINKELWAGENTJE OP HET MOMENT VAN AANKOOP, EN JE ONTVANGT EEN COUPONCODE OP 27 JUNI WANNEER DE SIMS 3 EXOTISCH EILAND WORDT UITGEBRACHT. DE COUPONCODE KAN TOT 31 AUGUSTUS 2013 WORDEN INGEWISSELD. DEZE CODE IS GELDIG VOOR ALLE ACCESSOIRESPAKKETTEN VAN DE SIMS 3, ALS DIGITALE VERSIE, MET UITZONDERING VAN DE SIMS 3 KATY PERRY PAKT UIT, DE SIMS 3 DIESEL, EN ANDERE ACCESSOIRESPAKKETTEN DIE MOMENTEEL GERESERVEERD KUNNEN WORDEN. VOUCHERS KUNNEN ALLEEN VERZILVERD WORDEN IN DE ORIGIN-WINKEL OP WWW.ORIGIN.COM EN VIA DE ORIGIN-SOFTWARE (WWW.ORIGIN.COM/ABOUT). DE VOUCHER KAN SLECHTS ÉÉN KEER WORDEN GEBRUIKT. DE KORTING WORDT IN MINDERING GEBRACHT OP DE CATALOGUSPRIJS VAN HET PRODUCT. BEPERKT TOT ÉÉN AANBIEDING PER PERSOON. AANBIEDING MAG NIET WORDEN VERVANGEN, GERUILD, VERKOCHT OF VERZILVERD VOOR CONTANT GELD OF ANDERE GOEDEREN OF DIENSTEN. MAG NIET WORDEN GECOMBINEERD MET ANDERE AANBIEDINGEN, GESCHENKBONNEN, KORTINGEN OF ANDERE KORTINGSBONNEN. VERZENDKOSTEN EN EVENTUELE BELASTINGEN ZIJN VOOR REKENING VAN DE KLANT. GELDT NIET VOOR WINKELIERS, DISTRIBUTEURS EN WERKNEMERS VAN ELECTRONIC ARTS INC. EN HUN VERTEGENWOORDIGERS/PARTNERS. ONGELDIG INDIEN WETTELIJK VERBODEN, BELAST OF BEPERKT. UITSLUITEND GELDIG VOOR DOWNLOADBARE PC-GAMES

| Origin: De Sims 3 Exotisch Eiland ACTIE: Gratis Accessoires pakket |

Bron: PinguinTech

12 reacties

 1. Sowieso, als je op origin besteld. Dan krijg je toch een download van de game als het ware? Geen hoesje enz.
  En als je alle andere games niet digitaal hebt, maar gewoon als CD. Kan je dan überhaupt wel via Origin bestellen en compatibel downloaden met je andere games?
  Ik dacht het niet, of wel?

  Als het wel mogelijk is, dan doe ik dit graag om supersnelle accessoires er gratis bij te krijgen. Daar zitten toch hele leuke dingen in!

  1. Wel hoor, Ik had Beestenbende gekocht op Origin toen hij uitkwam met gratis SP, alleen wist ik niet dat het een downlod was, ik had het Sp al op mijn computer staan en annuleerde en had alsnog het spel 😉

 2. Maar ik snap het niet, gaat het net als hotelkamers die je kan huren in de sims 2 of moet je betalen voor in het resort te komen en dan gewoon overal kan slapen?

  1. Je slaapt in een rabbithole (op luxe huisjes na). Uiteraard moet je betalen als je niet de eigenaar bent van een resort. Als het je eigen pand is betaal je alleen de rekening.

 3. Kan iemand mij miss helpen? Ik wil dus de sims 3 exotisch eiland reserveren + supersnelle accessoires. Alleen moet ik geeft ie aan dat ik nog steeds voor beide moet betalen. Ik heb de downloadversie aangeklikt.

   1. Ik heb al die stappen gedaan:
    – een goed accessoirepakket die bij die actie hoort,
    – geen verpakte versie, maar de downloadversie

    alleen bij betalen, moet ik alsnog voor die 2 betalen:)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *