SN Review: De Sims 3 Studententijd

SN Review: De Sims 3 Studententijd

SN Review: De Sims 3 Studententijd

Daar is die dan eindelijk, wat verwacht je ook van studenten zoals wij?, de Sims Nieuws review over De Sims 3 Studententijd! Hij is extra groot, bomvol met details en overgoten met flink wat screens. Hij is weer speciaal voor jullie geschreven door AnsjJ2 en FranSor en vertaald door Shevens, chapeau voor het harde werken! Geniet ervan en laat ons weten dat je er van vindt!

Barstende hoofdpijn van het leren of feesten is beiden mogelijk, in De Sims 3 Studententijd gaat het namelijk niet alleen maar over het studeren zelf. De negende uitbreiding van De Sims 3 gaat namelijk ook over feesten, een sociaal leven opbouwen maar natuurlijk ook nog over het studeren zelf. In deze review nemen FranSor en AnsjJ2 jullie mee over de ins en outs van De Sims 3 Studententijd.

| SN Review: De Sims 3 Studententijd |

4 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *