Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

TheSims4.com leid naar TS3 site?

 photo ts4_zps2bdf5ee5.jpg

Een heel grappig iets is opgedoken op de twitter van SimsDomination, zij melden dat http://thesims.com/en_US/home leidt naar een site van De Sims 3. Zal dit een nog duidelijkere melding zijn dat De Sims 4 er aan zit te komen? Wij zitten in ieder geval met smacht te wachten op het telefoontje van maandag! Houd daarvoor de site goed in de gaten!

2 gedachtes over “TheSims4.com leid naar TS3 site?”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>