De Sims 4 is een feit

 photo MaxisLogo_723_zps1ce0213b.jpg

MAXIS UNVEILS THE SIMS 4

Today we are revealing to our top fans the fact that The Sims™ 4 is coming to PC and Mac in 2014.

The Sims franchise is fueled by the passion and creativity of its millions of fans around the world. Their continued devotion to the franchise ignites the fire of creativity of the team at The Sims Studio, driving them to continually improve and innovate on one of the world’s most successful simulation game that has sold more than 150 million copies worldwide.

More information will be revealed later today here on The Beat, so stay tuned.

Share your excitement for the game on Twitter with the hashtag #TheSims4.

Bron: Maxis

24 reacties

  1. Kan ook pas eind 2014 zijn he, 31 december 2014 zou bijvoorbeeld ook mogelijk kunnen zijn.

   Ik hoop dat er wat screenshots vrij worden gegeven anders hebben we eigenlijk niet heel veel aan dit nieuws.

   1. Dat zou inderdaad kunnen, maar ik denk dat ze het in ieder geval voor de feestdagen uit zullen brengen. Alsnog vind ik het snel 🙂 Nu maar hopen dat verder alles goed gaat. Ik vind het altijd zo vervelend als releases uitgesteld worden.

    1. Ja, Ik vind het ook best snel. Maar in het laatste uitbreidingspakket (tijdreizen) ben ik zelf niet heel erg geïnteresseerd. Dus Paradise Island zal het laatste UP zijn waar ik plezier mee heb. tegen de tijd dat sims 4 uitkomt ben ik wel een beetje klaar met IS denk ik 🙂

 1. Oh mijn god! Ik ben nu echt nieuwsgierig wat voor game het wordt! Gelukkig ook voor Mac, als dat niet zo was…

 2. ben toch bang dat we dit keer onlin zullen moeten gaan met sims 4 en en reken er op dat veel geld zal kosten

 3. Wow dat is inderdaad snel, maar ook ik hoop eind 2014…Maar aangezien ze nu de laatste uitbreiding als hebben gezegd (november volgens mij ofzo) met tijdreizen, ben ik bang dat het spel in feb uit zal komen.
  En 150 miljoen examplaren, dat is best veel!

 4. Voor The Sims Online uit 2002 betaalden simmers een bepaald bedrag per maand heb ik begrepen. Mij lijkt Online best leuk, ik zie wel wat er van komt.

 5. Ik heb zo’n vermoeden dat we weer aan februari 2014 moeten denken. Februari was ook wanneer eigenlijk Sims 3 uit zou komen, maar die werd vertraagd doordat ze nog dingen moesten fixen tot juni.

 6. Zeg mensen, waarom zie ik zo veel negatieve berichten (vooral bij die andere post) over de Sims 4? We weten er nog helemaal niets van af!
  Of het online is, dat moeten we nog maar zien, EA heeft dat nergens gemeld, toch? Misschien ziet het spel er juist heel mooi uit en is het een hele vooruitgang van de Sims 3 naar de Sims 4.
  En ALS de Sims 4 dan toch tegenvalt, dan hoef je het niet te spelen, je kan altijd bij de Sims 3 blijven. We weten dat Exotisch eiland nog komt en waarschijnlijk nog een uitbreiding, dan zijn al onze wensen toch voldaan, of niet?

 7. Inderdaad, ik denk ook dat het online wordt, maar dan als optie, dus niet dat het per se moet. Anders zou EA wel heel weinig geleerd hebben van Simcity! Ik hoop dat ze dit keer wel naar de wensen van de fans luisteren en wat meer elementen van The Sims en De Sims 2 terugbrengen..

  1. In die andere post hier op SimsNieuws staat heel duidelijk dat de Sims4 NIET online gaat.
   Dit is ook al door meerdere andere sites bevestigt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *