Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 Eerste screen: Ogen

 photo TS4_eyes_zpsc3ab19d9.jpg

52 gedachtes over “De Sims 4 Eerste screen: Ogen”

 1. Koedje

  Hmm, lijkt samen met het nieuwe logo (met groen en blauw) verdacht veel op de uitgelekte pre-production UI design screens… Weet niet helemaal of ik het wat vind, maar aangezien we nog zo weinig weten zit er niets op dan nog even af te wachten 🙂

 2. simsfreak

  Nog meer goed NIEUWS :P,

  ik las net dit op een andere site :

  Naast de onthulling van De Sims 4 mogen we ook nog een nieuwe uitbreiding voor De Sims 3 verwachten (nummertje 293), en ook nog een nieuwe social game. Dat laatste zou opvallend zijn, want EA heeft net besloten de stekker uit The Sims Social te trekken.

  Waarom staat dit tussen haakjes ??? (nummertje 293)

  Nieuwe uitbreiding voor De Sims 3 verwachten (nummertje 293) Wat tussen haakjes staat doet me denken aan klantennummers, dus het zou goed kunnen zijn dat de nieuwe uitbereiding na Sims 3 : Toekomst De Sims 3: Shops ofzo wordt !!!eindelijk !!! men dag kan niet beter zijn

  Het zou trouwens een mooie afsluiter zijn 😀

  1. Mikerd

   Laat ik je even uit de droom helpen. De Sims staat bekend om hun uitmelkerij. Elke half jaar een nieuwe uitbreiding. Degene die dit heeft geschreven bedoelde het sarcastisch.

   “Naast de onthulling van De Sims 4 mogen we ook nog een nieuwe uitbreiding voor De Sims 3 verwachten (de zoveelste alweer), en ook nog een nieuwe social game.” bedoelt hij/zij er mee.

  1. Cindy

   ja ik had ook wel mee groeiend haar verwacht
   dat geknipt moet worden enzo en je zelf kan stijlen dat was een betere vooruit gang geweest

   alles blijf het zelfde nu alleen kunnen we weer van voor af aan alles weer opnieuw kopen

   terwijk het uiterlijk het zelfde blijft

 3. Mellisa

  Ik.. ik weet niet wat ik er van moet vinden?
  Het is nu nog erg blokkering en ’t lijkt verdacht veel op The Sims 1, maar dan indd wat 3D achterig. Hopelijk verander ze er nog wat aan, want als het zo wordt, dan houd ik het gewoon bij The Sims 3.

  1. simmertje1981

   IK niet, de hoofden en het haar van de sims middeleeuwen zijn h=juist grafisch erg mooi juist. Ik denk dat het juist een verbetering is als het op de sims middeleeuwen gaat lijken al hoop ik dat de kleding opties mee op die van sims 3 gaan lijken, bovendien is het spel nog in ontwikkeling.

 4. muisjee

  ik kan alleen zeggen dat ik de groene ogen mooi vind, maar of het er beter uit ziet dan sims 3, nee.
  en als het volgend jaar al komt, mogen ze wel opschieten om de rest beter te krijgen:p

 5. Soeduk

  De eerste screenshot van Exotisch Eiland, die werd laten zien tijdens een broadcast, vond ik ook niet mooi. Vooral het water vond ik lelijk. Maar als ik nu de screenshots zie, is het water juist prachtig! Dus ik denk dat dit idd nog verder ontwikkeld moet worden. Anders zou het mij ook wel heeel erg tegenvallen..

 6. Rosa

  ^Dat zou best eens kunnen. Ik had verwacht dat de Sims 4 veel realistischer zou zijn, maar dit ziet er meer cartoonachtig uit! Ik had eerlijk gezegd iets heel anders verwacht. Maar misschien is het nog in ontwikkeling en gaat het er straks beter uit zien.

 7. Dr Lammers

  Ik vind het betreurend dat een hoop mensen werkelijk geloven dat deze screenshot de sims 4 zou vertegenwoordigen. Mijn visie is hier op is ontzettend duidelijk, tinnef.

  Mijn fiducie is hoog genoeg in Elektronica Arts dat ik de graphics in bovenstaande afbeelding als incorrect beschouw.
  Ik zou dan ook graag iedereen willen adviseren om enkel de screenshots die officieel door EA worden gepubliceerd als waar te ondervinden

  Hoogachtend
  Lammers.

  1. Dr Lammers

   Beste Lisanne,

   bedankt dat je mij er even op wees dat het om een officieel gepubliceerde foto gaat, desalniettemin denk ik dat deze afbeelding niet de sims 4 vertegenwoordigd, zoals jij ook zei. Deze animatie moet meer het ”verbazingwekkende” benadrukken.

   Ik streef naar de dag dat er duidelijke screenshots naar buiten komen, hopelijk wordt het schitterend.

   Lammers.

   1. AnsjJ2

    Dr Lammers,

    Dit is een officiële screen die wij via een pers bericht binnen hebben gekregen van Electronic Arts. Het is natuurlijk artwork, dat houd in dat er nog screenshots van het spel zelf moeten komen 😉 Wanneer dat overigens komt, weten wij niet. Dat is nog af te wachten!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>