52 reacties

 1. ziet er inderdaad niet veel belovend uit, het lijkt op de sims 3. alleen de eerste ziet er het beste uit.

 2. Eww.. Sorry maar het haar is ECHT lelijk gemaakt !
  Het is echt hoekig.
  En dat van die jongen, moeten dat krullen voorstellen?

 3. Ik vind het er iets meer ‘cartoony’ uit zien. Die schrittering in de ogen lijkt dan ook minder te zijn. Of ligt dat aan mij?

 4. hahahah The sims 1 3D versie, ik ga van het positieve uit en dat de game nog niet af is dat daarom de graphics zo zijn.

 5. Hmm… De linker ogen zijn opzich wel mooi,
  maar de haren zijn heel erg blokkerig, ik hoop dat ze dat nog aanpassen…

 6. Het gaat hier om de ogen, maar dat haar. Jeetje mina, dat ziet er niet uit! Het doet me denken aan de Sims freeplay maar dan op de computer ofzo.

 7. Wow dit lijkt een beetje op een kruising tussen de sims 3 en sims social… Niet helemaal mijn smaak 🙁

 8. Vind het persoonlijk nog niets bijzonders. Maar onthoud, hij komt pas in 2014 uit, misschien in die tijd dat het helemaal perfect tot in de detail word aangepast? 🙂

 9. Het haar is echt lelijk, doet me denken aan Mysims ….

  Hopelijk verbeterd het nog anders sla ik de sims4 wel eens over 😀

 10. Ik vind het juist er wel mooi uitzien.
  Veel meer expressie in de ogen dan bij de Sims3.
  Maar veel kan je niet zien met deze screen, dat is wel jammer.

 11. Hmm, lijkt samen met het nieuwe logo (met groen en blauw) verdacht veel op de uitgelekte pre-production UI design screens… Weet niet helemaal of ik het wat vind, maar aangezien we nog zo weinig weten zit er niets op dan nog even af te wachten 🙂

 12. Toen ik deze screen voor het eerst zag dacht ik, is dat De Sims 2? Maar het gaat om de ogen en die zijn voor mij goed gekeurd! Hahaha

 13. Nog meer goed NIEUWS :P,

  ik las net dit op een andere site :

  Naast de onthulling van De Sims 4 mogen we ook nog een nieuwe uitbreiding voor De Sims 3 verwachten (nummertje 293), en ook nog een nieuwe social game. Dat laatste zou opvallend zijn, want EA heeft net besloten de stekker uit The Sims Social te trekken.

  Waarom staat dit tussen haakjes ??? (nummertje 293)

  Nieuwe uitbreiding voor De Sims 3 verwachten (nummertje 293) Wat tussen haakjes staat doet me denken aan klantennummers, dus het zou goed kunnen zijn dat de nieuwe uitbereiding na Sims 3 : Toekomst De Sims 3: Shops ofzo wordt !!!eindelijk !!! men dag kan niet beter zijn

  Het zou trouwens een mooie afsluiter zijn 😀

  1. Laat ik je even uit de droom helpen. De Sims staat bekend om hun uitmelkerij. Elke half jaar een nieuwe uitbreiding. Degene die dit heeft geschreven bedoelde het sarcastisch.

   “Naast de onthulling van De Sims 4 mogen we ook nog een nieuwe uitbreiding voor De Sims 3 verwachten (de zoveelste alweer), en ook nog een nieuwe social game.” bedoelt hij/zij er mee.

  1. ja ik had ook wel mee groeiend haar verwacht
   dat geknipt moet worden enzo en je zelf kan stijlen dat was een betere vooruit gang geweest

   alles blijf het zelfde nu alleen kunnen we weer van voor af aan alles weer opnieuw kopen

   terwijk het uiterlijk het zelfde blijft

   1. oeh ja! haar dat groeit! dat zou leuk zijn:D
    of dat je gewoon verschillende kapsels hebt en dan zelf de lengte in kan stellen:)

 14. Ik.. ik weet niet wat ik er van moet vinden?
  Het is nu nog erg blokkering en ’t lijkt verdacht veel op The Sims 1, maar dan indd wat 3D achterig. Hopelijk verander ze er nog wat aan, want als het zo wordt, dan houd ik het gewoon bij The Sims 3.

  1. IK niet, de hoofden en het haar van de sims middeleeuwen zijn h=juist grafisch erg mooi juist. Ik denk dat het juist een verbetering is als het op de sims middeleeuwen gaat lijken al hoop ik dat de kleding opties mee op die van sims 3 gaan lijken, bovendien is het spel nog in ontwikkeling.

 15. De hoofden zijn van TS3, en het haar… tussen TS1 en TS2 in? Ik hoop niet dat het er zo komt uit te zien. xD

 16. Ik vind de ogen eigenlijk wel heel erg mooi <3 Juist de haren mogen beter. Maar het komt pas uit in 2014v
  dus EA zal er wel iets moois van maken.

 17. don’t worry guys. Die foto is alleen om te laten zien hoe de OGEN er uiteindelijk uit komen te zien…. Het haar en gezicht is verder een grove schets

 18. ik kan alleen zeggen dat ik de groene ogen mooi vind, maar of het er beter uit ziet dan sims 3, nee.
  en als het volgend jaar al komt, mogen ze wel opschieten om de rest beter te krijgen:p

 19. Dit is… ja… heel eenvoudig…
  Niet echt een verbetering tegenover sims 3…

  Ik hoop dan maar dat dit alleen een schetsje is…

 20. De eerste screenshot van Exotisch Eiland, die werd laten zien tijdens een broadcast, vond ik ook niet mooi. Vooral het water vond ik lelijk. Maar als ik nu de screenshots zie, is het water juist prachtig! Dus ik denk dat dit idd nog verder ontwikkeld moet worden. Anders zou het mij ook wel heeel erg tegenvallen..

 21. Volgens mij zijn dit nog helemaal geen beelden van The Sims 4, maar gewoon een soort hint vanwege die ogen.

 22. ^Dat zou best eens kunnen. Ik had verwacht dat de Sims 4 veel realistischer zou zijn, maar dit ziet er meer cartoonachtig uit! Ik had eerlijk gezegd iets heel anders verwacht. Maar misschien is het nog in ontwikkeling en gaat het er straks beter uit zien.

 23. Ik vind het betreurend dat een hoop mensen werkelijk geloven dat deze screenshot de sims 4 zou vertegenwoordigen. Mijn visie is hier op is ontzettend duidelijk, tinnef.

  Mijn fiducie is hoog genoeg in Elektronica Arts dat ik de graphics in bovenstaande afbeelding als incorrect beschouw.
  Ik zou dan ook graag iedereen willen adviseren om enkel de screenshots die officieel door EA worden gepubliceerd als waar te ondervinden

  Hoogachtend
  Lammers.

 24. Je hebt gelijk dat deze screenshot niet Sims 4 vertegenwoordigd, het is allemaal nog in ontwikkeling. EA kennende zullen ze niet aan komen zetten met een spel dat van mindere kwaliteit is dan de vorige Sims. Maar dit is zeker wel een officiële screen van EA. Zie http://www.thesims3.com

  1. Beste Lisanne,

   bedankt dat je mij er even op wees dat het om een officieel gepubliceerde foto gaat, desalniettemin denk ik dat deze afbeelding niet de sims 4 vertegenwoordigd, zoals jij ook zei. Deze animatie moet meer het ”verbazingwekkende” benadrukken.

   Ik streef naar de dag dat er duidelijke screenshots naar buiten komen, hopelijk wordt het schitterend.

   Lammers.

   1. Dr Lammers,

    Dit is een officiële screen die wij via een pers bericht binnen hebben gekregen van Electronic Arts. Het is natuurlijk artwork, dat houd in dat er nog screenshots van het spel zelf moeten komen 😉 Wanneer dat overigens komt, weten wij niet. Dat is nog af te wachten!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *