Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

EA kondigt De Sims 4 aan! Verschijnt in 2014

 photo ts4_header_DU_zps96b3d045.png

Sul Sul! Het Maxis-label van Electronic Arts kondigde vandaag aan dat De Sims™ 4 momenteel wordt ontwikkeld door The Sims Studio en in 2014 beschikbaar zal zijn voor de PC en Mac. De Sims hebben in De Sims 4 nog meer hart en ziel. In de offline, single player ervaring van De Sims 4 krijg je een nog sterkere band met  de meest expressieve, verrassende en charmante Sims ooit! Richt een persoonlijke wereld in met nieuwe en eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen en deel je creativiteit vervolgens met je vrienden en fans.

De Sims-gamereeks wordt aangedreven door de passie en creativiteit van miljoenen fans rond de hele wereld. We zien jou als een van onze meest toegewijde fans en raken keer op keer geïnspireerd door de verhalen die je met ons deelt. Het zijn mensen zoals jij waar we De Sims 4 voor maken en we willen je bedanken als trouwe supporter van de gamereeks.

De Sims 4 komt in 2014 naar de PC en Mac! Deel je opwinding over de game op Twitter via hashtag #TheSims4

8 gedachtes over “EA kondigt De Sims 4 aan! Verschijnt in 2014”

 1. markos

  YES! sims 4, het spel waar ik zeer nieuwschierig naar was 🙂
  gelukkig is deze dag vol spanning nu voorbij! ook al mag ik hem niet eens meteen bij de realease kopen, ik vind het toch echt wel super leuk dat de sims 4 komt 🙂

 2. Rudy

  Ja beetje teleurgesteld eigenlijk. Wel leuk dat Sims 4 komt, maar had iets meer informatie verwacht. Hoeven geen eens screenshots te zijn, maar gewoon een aantal dingen wat er mogelijk is met Sims 4..

 3. soeduk

  2014! Dat duurt nog heeeul lang! Eigenlijk best grappig want toen ik sims 3 kocht, opgespaart met centen en stuivers (letterlijk XD), wist ik zeker dat ik Sims4 nooooit zou kopen. Maar ik weet zeker, dat ik tegen die tijd ‘m ga kopen! Alleen wel jammer dat je dan weer met uitbreidingen van voor af aan moet beginnen. 🙁 Maar ik ga m wel op de release kopen, want werk nu toch. 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>