Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

TheSims4.com is nu online

 photo komt_zpsae4163cd.jpg

Gisteren of een paar dagen terug werd er op de homepage vermeld dat het domein voor De Sims 4 al gekocht was en door leidde naar de pagina van De Sims 3, maar nu werkt de site eindelijk! Ook al staat er nog niet veel op, hij werkt in ieder geval al wel! Vergeet je trouwens niet op te geven op de site voor als je meer informatie wilt ontvangen (In de toekomst) over De Sims 4.

| The Sims 4 Website |

20 gedachtes over “TheSims4.com is nu online”

  1. Guppie

   Dat het je niet toegestaan is een account te maken, waarschijnlijk ben je niet oud genoeg.
   Even history verwijderen, pagina opnieuw laden en een ander geboortejaar doorgeven. πŸ˜›

  1. Redhead0966

   Ja volgens mij wel maar heb het ook 2 x geprobeerd en kreeg geen bevestiging maar wel dus de mail.En ik ben er op gekomen via de sims3 site zelf, niet via hier. Gaat me er meer om dat ik straks niet moet brainstormen wat er nou in het engels staat, mn engels zorgt voor koppijn als ik het probeer te vertalen naar nederlands πŸ™‚

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>