Pinguïntech – NL mod voor taal- en spelfouten

De Sims 3

De afgelopen tijd zijn we bezig geweest met het verbeteren van vertaal- en spelfouten in De Sims 3 en uitbreidingen. We hebben hier ook een mod van gemaakt. Op het moment hebben we contact met EA Games en kijken we of het mogelijk is om deze aanpassingen door te voeren. We hopen natuurlijk dat EA hiermee iets kan, aangezien naar ons idee een officiële patch de voorkeur verdient boven mods van fansites.

In dit topic op ons forum kan je doorgeven welke fouten er nog in het spel zitten. Wij zullen dan kijken of we dit kunnen aanpassen en doorgeven aan EA of kunnen uitbrengen in een nieuwe update van de mod.

| Pinguïntech – NL mod voor taal- en spelfouten |

10 reacties

 1. Jaaa! 😀
  Ik erger me altijd aan die fouten, vooral bij Bovennatuurlijk zie ik veel fouten.
  Fijn dat Pinguintech daar werk van heeft gemaakt!

 2. De leukste fout vind ik in de tekst als hij aan het laden is.
  Er staat dat je je hond kan trainen door veel met de paardenbalken (cavalerie of zoiets ) te werken.
  Het is me nog steeds niet gelukt een hond over die balken te krijgen hihihi.

 3. Ah, zonde. Ik had lang geleden van heel veel fouten (zeg, 30 of zo) een screenshot voor het officiële forum, maar omdat daar dat topic toen gesloten werd en het zo lang duurde, heb ik ze verwijderd…

 4. Ik begrijp niet helemaal waar ik een fout door moet geven, iig bij Beestenbende heb je zo’n icoontje van “je sim zou graag willen spelen met een hertje” terwijl het een wasbeer (of andersom) zou moeten zijn. Eigenlijk best wel slecht dat een officieel spel als de Sims 3 vol met spelfouten zit…

  1. Het moet vertaalt worden van het Amerikaans naar Nederlands en daar gebeuren soms wel eens fouten. Gebeurt bij elk spel.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *