Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

SimsNieuws mededeling: SimsNieuws wordt langzamerhand bijgewerkt

SimsNieuws wordt beetje bij beetje bijgewerkt! Hieronder laat ik even de vooruitgang zien qua menu’s en homepage! Onder het kopje ‘De Sims 3′ zijn alle pagina’s van de uitbreidingen en accessoires pakketten geüpdatet met links. En is ‘Daily Finds’ naar ‘Weekly Finds’ zo kun je beter je favoriete downloads die Simmielove wekelijks plaatst terug vinden!

Een uitgebreide uitleg hier over vind je terug op ons forum.

| SimsNieuws Forum: Kleine site en forum mededelingen |

5 gedachtes over “SimsNieuws mededeling: SimsNieuws wordt langzamerhand bijgewerkt”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>