Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

De Sims 3 Store Fifth Avenue Mode Set nu te koop

 photo Thumbnail_688x336_zpsd8dd22f8.jpg

Fifth Avenue Mode
Moe van de hedendaagse gewoonte om ‘ongekleed’ door het zakelijke leven te gaan? Heb je het meer op maatpakken, nette kraagjes en keurige zakken voor heren? En mooie parels, geraffineerde jurken en pompadoerkapsels voor vrouwen? Zo ja, maak dan indruk met de Fifth Avenue Modeset! Deze set, geïnspireerd op de zakelijke mode uit de vroege jaren ’60, heeft een beetje van alles voor iedereen die naar die klassieke look zoekt.

26 items zijn bijgevoegd in deze set voor 1.575 Simpoints. Op het moment is er nog geen sale actie, ik zou nog even wachten met het aanschaffen van de set tot deze er is. Ook zijn er losse items te koop zoals de ‘Zakelijk Mantelpak met Knopen’ en de ‘Een regenjas voor hem’

[UPDATE: 26 items zijn bijgevoegd in deze set voor  1350 Simpoints na 31 Mei gaat deze Set 1575 Simpoints kosten. ]

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>