Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Store

Boxart van Dragon Valley is verschenen

 photo dragonvalley_zps87b8cfbb.jpg
Ondanks dat de nieuwe wereld voor ons waarschijnlijk niet fysiek verschijnt, is het voor de Amerikanen wel een ander verhaal. Zij kunnen wel de wereld als fysiek exemplaar kopen en daarvoor is natuurlijk een boxart nodig! SimsVIP plaatste deze screenshot en ik vond het toch de moeite waard om hem te plaatsen, het is een mooie boxart!

Een gedachte over “Boxart van Dragon Valley is verschenen”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>