Producer blog: De denktank van een ontwerper: paarse babydraakjes

Eerder hebben we de Engelstalige versie van deze blog vermeld maar nu heeft SimGuruJordy de vertaling er van online gezet!

Kijk wat ontwerper Alan Copeland te zeggen heeft over de paarse babydraakjes die hij voor De Sims 3 Dragon Valley heeft ontworpen! Klik hier voor meer informatie over De Sims 3 Dragon Valley en het Paarse Babydraakje.
In de afgelopen paar blogs heb ik het gehad over het stoere, vuurspuwende rode babydraakje en iets recenter over het aardse groene babydraakje en zijn voorliefde voor alles wat glimmend of oogstbaar is. Vandaag wil ik iets schrijven over waarschijnlijk de meest unieke draak: een draak die leeft op plezier, humor en blijdschap. Een wezen dat zo aanstekelijk vrolijk is dat het letterlijk glinsteringen en regenbogen uitspuwt.
Dit is het paarse babydraakje.

 photo 1_TS3_TheSimsStore_DragonValley_purple_zpsa6c818d0.jpg

Hoewel groene babydraakjes betere boomknuffelaars zijn, zijn hun paarse soortgenoten de vrolijkste babydraakjes. Ze willen niets liever dan dat iedereen om hen heen plezier heeft. Zelfs de meest knorrige Sims kunnen een contante dosis plezier krijgen door op te trekken met de Paarse Draak dankzij de gemoedtoestand Teken van de Paarse Draak.

 photo 2_TS3_TheSimsStore_DragonValley_purple_zps5d4a2642.jpg

Terwijl het praten met een Rode Draak je sportieve vaardigheid verhoogt en het praten met een Groene Draak je tuiniervaardigheden, zullen Paarse Draken op vrolijke wijze alle details van het verhogen van je charismavaardigheid bespreken zodat je de Sim van je dromen kunt vinden.

Maar wat als je Sim een beetje een muurbloem is, of niet weet waar je een bijzondere Sim tegen het lijf kunt lopen? Maak je geen zorgen, het paarse babydraakje heeft meer oproepkwaliteiten in huis dan alle andere draken! Paarse Draken kunnen een van je vrienden oproepen, helpen bij het organiseren van een spetterend feest, of je met een compleet nieuwe Sim kennis laten maken!

Maar een van de coolste aspecten van het hebben van een paars babydraakje is toch wel de Runebezwering. Paarse babydraakjes kunnen jouw Sim (of elke andere Sim die je kiest) voorzien van een enorme humeurboost zodat je Sim twaalf uur lang een stuk blijer en aardiger is!

 photo 3_TS3_TheSimsStore_DragonValley_purple_zps478237fc.jpg

Als je die ene, superspeciale Sim zoekt, dan is het paarse babydraakje de ultieme hulp.
Ik hoor graag jullie ideeën en suggesties, dus volg mij op Twitter @SimGuruCopeland

 photo 4_TS3_TheSimsStore_DragonValley_purple_zpse627a4b8.jpg

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *