Wat krijg je nu precies bij de wereld bundel? (Fysiek Exemplaar)

 
 

Toen ik las over de wereld bundel dat deze ook fysiek verkrijgbaar was, moest ik hem natuurlijk bestellen. Als een klein kind bleef ik wachten tot de postbode dit voorwerp kwam bezorgen en vanmiddag was het dan eindelijk zo ver! Het plastic scheurde ik er af en besloot enkele foto’s voor jullie te maken zodat jullie kunnen zien wat er bij het fysieke exemplaar van De Sims 3 Wereld bundel zit. Bij de fysieke wereld bundel krijg je natuurlijk het doosje waar de twee werelden in zitten, deze werelden staan op CD en worden ook zo geïnstalleerd op je PC (Daarna heb je de CD’s eigenlijk niet meer nodig), daarnaast zitten er nog enkele reclame blaadjes bij en het boekje waar je twee codes op staan voor de werelden en natuurlijk ook nog de code voor je chocolade fontein (Deze staat achter op bij: het spel starten).

Mocht je de wereldbundel nu al willen hebben in plaats van 6 juni, bestel hem dan via Origin dan heb je hem binnen enkele dagen binnen!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

3 reacties

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *