De Sims 3 Facebook verandert een boel namen?

De Sims 3 Facebook verandert een boel namen?

De Sims 3 Facebook verandert een boel namen?

Verschillende mailtjes van Facebook kwamen in mijn inbox met daarin verschillende berichten dat er een aantal pagina’s van De Sims 3, zoals De Sims Freeplay, De Sims Social, De Sims 2, De Sims Middeleeuwen en ga zo maar even door, gaan veranderen naar ‘The Sims‘. Waarom deze pagina’s allemaal verandert worden naar ‘The Sims‘ uit het niets is tot nu toe nog een raadsel.

4 reacties

  1. Word dat niet ongelooflijk onordelijk? Ik zou denken dat alles dan dus gepost wordt op ‘The Sims’, dus bijvoorbeeld ook De Sims Freeplay, en ik zit daar nou niet bepaald op te wachten… Achja, we zullen zien

  2. Inmiddels heeft EA het volgende op Facebook gezet:

    “Hey Simmers!

    Recently some of you may have been sent the email below. We just want to take a moment to say that this was sent in error, and The Sims FreePlay Facebook page will continue to be the main hub for discussion and support relating to The Sims FreePlay, and will not be changing names. We apologize for any confusion and hope to see you in the game soon!”

    Het is een fout en er verandert dus niks.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *