Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

[Herhaling] De Sims 3 Live Broadcast – Video

25 gedachtes over “[Herhaling] De Sims 3 Live Broadcast – Video”

 1. Aurelyce

  Oh, ik bedenk me net dat ik dit mis omdat ik aan het sporten ben 😡 Naja dan kijk ik de herhaling wel, dan kan ik een groot deel van de reclame (‘Wow, SimGuru….., that looks amazing! You guys have done a wonderful job!’) alsof hij het nog nooit heeft gezien :>

 2. tom

  als ik het goed begrepen heb gaan op 18 juni verder met sims 4 en exotisch eiland deze livebroadcast gaat over Dragon Valley daar zat ik niet op te wachten dan maar gedult en wachten tot 18 juni

 3. AnsjJ2

  Volgens mij was het al aangekondigd dat het ging om een introductie tot het team van De Sims 4. 😉 Niet de game zelf nog (Van mij mochten ze ook nog wel wat laten zien daar niet van)

  En inderdaad, 18 Juni is de volgende broadcast. Erg snel al!

 4. Rudy

  Dat hele Sims 4 gebeuren vond ik een beetje erg slap. Mocht geen naam hebben. Wat hebben we nu over het team geleerd? dat ze meer dan 100 mensen hebben werken aan het spel? En een beetje waarom ze Sims leuk vinden.. Dit zal 18 juni ook wel weer zo zijn.

  Ik had gehoopt op een trailer bij de E3, maar ik denk dat die niet komt.

 5. Yeroen

  Het was super informatief, leuke weetjes en een paar vragen beantwoord. Ik zit alleen meer te wachten op Island Paradise dan op Dragon Valley, ik vind alleen de groene draak handig bij het tuinieren.
  Dus 18 juni allemaal weer kijken.

  PS. Wat zei die vent aan het laatst over de Sims 4, een datum, maar hoorde het niet goed.

 6. Vogelzang

  Dragon Valley krijgt een gouden editie, en dan kan je ook nog los een locatie erbij kopen (voor een complete wereld), ik vind het wel leuk dat je kan boogschieten en viool spelen 😀

 7. Bloos6

  Woepie fijn (dus niet)je kan hem alleen kopen met cash geld en niet met simpoints.Zo komen mijn simpoints nooit op 😉
  Dan maar wachten tot hij in de winkel komt net als monte vista .
  Het zal ook wel weer een aardig prijsje zijn DUS ……….
  Eerst maar verder sparen voor exotisch eiland en dan komt dragon valley aan de beurt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>