Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SN Nieuws Overzicht

SN’s Nieuws overzicht: iedere week alle nieuwtjes op een rij

Dames en heren, Simmers en andere wezens! Binnenkort verschijnt er op SimsNieuws een nieuw week overzicht met daarin alle nieuwtjes van de afgelopen week maar dan kort samengevat. Dus als je een klein nieuwtje mist, wees niet bang: We houden jullie op de hoogte! FranSor zal binnenkort de eerste blogpost hiervoor online gaan zetten, dus houd SimsNieuws in de gaten voor jullie dagelijkse portie nieuws (Maar dan samengevat)

5 gedachtes over “SN’s Nieuws overzicht: iedere week alle nieuwtjes op een rij”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>