[Update] De Sims 3 Mei Nieuwsbrief

 photo Updatenieuws_zpsc22183eb.jpg
Gisteren vermelde wij al dat de nieuwsbrief was uitgekomen, waarschijnlijk ging er iets niet goed met de link in het plaatje vandaar de update. Als je aangemeld bent voor de nieuwsbrief heb je deze gisteren binnen gekregen via de mail, heb je hem nog niet ontvangen maar wil je deze wel ontvangen? Meld je dan via de banner hierboven aan voor de nieuws brief, met de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden door het laatste Sims nieuws dat er is.

 photo winnen_zpsd58fa7c0.jpg
Naast dat deze maand de leuke nieuwsbrief is gekomen stond er in de nieuwsbrief een leuke win actie voor op twitter. Zet dus snel je verlanglijstje op je twitter account met de hashtag #TS3MermaidsVIP , met je gebruikersaccount en wie weet maak jij wel kans op een leuk store item.

*Deze wedstrijd wordt niet door SimsNieuws georganiseerd maar door Electronic Arts* 

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *